Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A bőr repedés eltüntethető...

A bőr repedés eltüntethető örökre?

Figyelt kérdés
.

2012. szept. 6. 22:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
akkor hidd hogy elmúlik nekem végülis mind1
2012. dec. 11. 23:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül egy lézeres bőrrepedés leszedés?
2012. dec. 14. 21:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. egy alkalom 15 ezer forint körül mozog.
2012. dec. 14. 22:56
 14/17 anonim ***** válasza:
tegnap 22:56 válaszoló vagyok. Egyébként ha nem lehet őket eltüntetni én komolyan öngyilkos leszek. Lányoknak NEM CIKI!!! Lányoknak kialakulhat ők haljamosak rá, azért nem gond. Viszont fiúknak vagyis nekem is az.!! Buz@an nézek így ki. Erre muszály valami megoldás. Én kb fél évvel ezelőtt nem is tudtam hogy mike ezek rajtam. vagy is nem vagyok hajlamos rá leszarom hogy kialakultak. Viszont most már kezd idegesíteni nem azért mert ott vannak, hanem így én nem érzem magam férfiasnak. Nőkön lányokon, lehet de fiúkon férfiakon buz@s. Ezért kell valami lézers vagy akrámilyen kezelés.
2012. dec. 15. 02:22
 15/17 anonim ***** válasza:

lézeres kezelés valóban segít valamennyit de teljes megoldást attól sem szabad remélni... a bőrrepedés, stria, a bőr bizonyos rétegeinek szétválása, olyankor jelentkezik, mikor szó szerint nem férsz a bőrödbe...

Azért piros mert ezek sebek lényegében, miután begyógyulnak, (néhány hónap) teljesen elhalványulnak, és csak az fogja észrevenni, aki tudja hogy ott van, vagy aki górcsővel vizsgálja a területet...

Az ilyen kis nyafogó fiükákat pedig, biztosan nem a striái miatt fogják melegnek nézni... amúgy rengeteg testépítőnek vannak striái, köztük nekem is... ettől nem vagy buz@s.

amúgy meg ha kijött rajtad, akkor lehet mentegetőzni, hogy nincs rá hajlamod, de a striáid nem ezt bizonyítják, meg ez nem egy olyan dolog, hogy a lányok hajlamosak rá a fiúk meg nem... mindenki hajlamos rá akinek bőre van... gyors testnövekedés mellett sajnos mindig számítani kell erre is...

Viszont ha mindenre így reagálsz, hogy jajj most striás lett a hasam, hát én öngyi leszek, ez kibírhatatlan oáááoááá akkor ne csodálkozz ha annak néznek...

2012. dec. 15. 09:48
 16/17 anonim ***** válasza:
utolsó +1
2012. dec. 15. 12:57
 17/17 A kérdező kommentje:
A vákumos kezelés nem jó?
2012. dec. 18. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!