Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha a kerékagyam két küllő...

Linkoln kérdése:

Ha a kerékagyam két küllő furata közt van egy repedés, az javítható?

Figyelt kérdés
Aluminium az agy, hogyan oldjam meg hogy ne törjön el idővel?
2012. júl. 20. 12:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Újra fűzéssel javítható. Ha nem nagy a repedés használd ,amíg bírja.
2012. júl. 20. 12:57
 2/15 A kérdező kommentje:

Újrafűzés alatt mit értessz?

Kiszedem a küllőket és hegesztés? Vagy micsoda? Meg hogyan kell aluminiumot hegeszteni?

2012. júl. 21. 16:17
 3/15 A kérdező kommentje:
Ki foglalkozik ilyesmivel? Esztergályos?
2012. júl. 21. 16:17
 4/15 Alex Fly ***** válasza:

Ha az alu reped, előbb-utóbb törni fog. Én nem bíznám rá az életem...

Legjobb tudásom és tapasztalatom szerint a kerékagyak nem szoktak csak úgy repedni. Valami irgalmatlan nagy erőhatás érhette -vagy iszonyú feszültségek vannak a kerékben. És nem garantálható, hogy esetleg a menet közben fellépő erőhatásoknak nem esik áldozatul a kereked is. Azt pedig valószínűleg kibírnád röhögés nélkül...

2012. júl. 21. 18:13
 5/15 anonim ***** válasza:
Újrafűzés alatt azt értem , hogy a felni , küllők maradnak, csak a küllőket át kell fűzni egy másik , új agyba. Ez nagy szakértelmet igényel, bármelyik bicikliszervizben elvégzik ezt a munkát.
2012. júl. 21. 19:33
 6/15 A kérdező kommentje:

Igazából ez nem javítja meg az agyat, hanem lecseréli.

Nagyon jó az agy, azért szeretném megjavítani hogy ne kelljen megválnom tőle.

36 küllős, ha kitörne az agyból az a 2 küllő nem történne hirtelen semmi, szerintem nem balesetveszélyes.

Ránézésre valamikor kaphatott egy durva ütést.

2012. júl. 22. 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
CSeréld ki az agyat vagy inkább az egész kereket, ha nem akarsz egy hatalmasat esni!!! Én cserélném - nem tudnék megbízni benne.
2012. júl. 22. 12:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Azt csinálsz amit akarsz, de ha már akár 2 küllő is hiányzik , nem fog olyan jól , egyenesen futni a felni.
2012. júl. 22. 14:05
 9/15 anonim ***** válasza:
El fog törni, nincs mese. Első, vagy hátsó agy? Ha első, akkor nem kockáztatnék (hirtelen kijön 2-3 küllő -> nagy 8-as a kerékben -> nagyon beér a fékbe -> fék blokkolja -> átugrod a kormányt). Ha hátsó, akkor nem olyan kritikus, használhatod, amíg el nem törik, de lehet, hogy kinn a pusztában lesz egyszer csak üzemképtelen a biciklid.
2012. júl. 22. 15:57
 10/15 A kérdező kommentje:

Értem.. :/

Megpróbáljuk meghegeszteni valahogy, hátha.

Hátsó agyról van só, 30 000ft lenne egy új, most érettségiztem, arra kaptam ajándékba a kerékpárt, nem igazán megoldható cserélgetni, mindent megtennék hogy megmentsem.

2012. júl. 23. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!