Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A bőr repedés eltüntethető...

A bőr repedés eltüntethető örökre?

Figyelt kérdés
.

2012. szept. 6. 22:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem, azt már soha nem tudod teljesen eltüntetni.
2012. szept. 6. 22:04
 2/17 anonim ***** válasza:
nekem is van,de le@zarom...nem tudol vele mit kezdeni...
2012. szept. 6. 22:11
 3/17 anonim ***** válasza:
ha lenyúzod és elégeted, mondjuk
2012. szept. 6. 22:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

igen.

rá kell tetoválnod,hogy-szeretlek ica

és akkor nem fog látszódni.

2012. szept. 6. 22:59
 5/17 anonim ***** válasza:
vagy plasztikai sebész, nem olyan drága, mint hinnék, én 3 régi cigicsikkel égetett sebhelyemet tüntettettem el, 40 ből megvolt.
2012. szept. 6. 23:20
 6/17 anonim válasza:
El, Herbalife egyik terméke kimondottan erre a célra szolgál és akár egy éven belül eltüntethető örökre.
2012. szept. 9. 17:24
 7/17 anonim ***** válasza:
40-ből? a piercinges haverom 10-ért csinál ilyeneket.
2012. szept. 9. 20:47
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, a bőrrepedés szerintem férfi börőn eltűnnek ha edzel rá. Nekem is vannak, és ha nem fognak eltűnni én öngyilkos leszek, mert így nem tudom legfőkééppen a hasmaat kikockásítani pedig már 2 éve edzek rá, és ha nem tűnnek el róla azok a csíkok akkor úgy lógni fog és akkor annyi a szenvedésemnek amiért eddig dolgoztam.
2012. dec. 11. 18:51
 9/17 anonim ***** válasza:
azok a csíkok valójában olyanok mint a sebhelyek, hegek. sajnos nem fognak eltűnni, csak a vörös színük múlik el és halvány lesz, de attól függetlenül nem fog lógni a bőröd mert attól hogy heges a bőröd még összehúzódik.
2012. dec. 11. 22:01
 10/17 anonim ***** válasza:
ma 18:51 válaszoló vagyok. Igen de a hegeket már lézeres eljárással lehet gyógyítani. Van olyan kezelés ami meg is szünteti ezeket. És azért nem mindenkinek olyan a bőr felépítése. Valakinek elmúlik valakinek pedig nem. Én nem vagyok hajlamos rá csak a hirtelen hízástól meg izmosodástól kezdtem el kirpedezni, az szerintem elmúlik ha lefogyok. Azoknak akiknek már 13 éves koruk ott van vagy csak úgy minden ok nélkül megjelentek azok hajlamosak rá és azok nem fognak eltűnni. Szerintem.
2012. dec. 11. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!