A bőr repedés eltüntethető örökre?
Figyelt kérdés
.2012. szept. 6. 22:01
1/17 anonim válasza:
Nem, azt már soha nem tudod teljesen eltüntetni.
2/17 anonim válasza:
nekem is van,de le@zarom...nem tudol vele mit kezdeni...
3/17 anonim válasza:
ha lenyúzod és elégeted, mondjuk
4/17 anonim válasza:
igen.
rá kell tetoválnod,hogy-szeretlek ica
és akkor nem fog látszódni.
5/17 anonim válasza:
vagy plasztikai sebész, nem olyan drága, mint hinnék, én 3 régi cigicsikkel égetett sebhelyemet tüntettettem el, 40 ből megvolt.
6/17 anonim válasza:
El, Herbalife egyik terméke kimondottan erre a célra szolgál és akár egy éven belül eltüntethető örökre.
7/17 anonim válasza:
40-ből? a piercinges haverom 10-ért csinál ilyeneket.
8/17 anonim válasza:
Szerintem igen, a bőrrepedés szerintem férfi börőn eltűnnek ha edzel rá. Nekem is vannak, és ha nem fognak eltűnni én öngyilkos leszek, mert így nem tudom legfőkééppen a hasmaat kikockásítani pedig már 2 éve edzek rá, és ha nem tűnnek el róla azok a csíkok akkor úgy lógni fog és akkor annyi a szenvedésemnek amiért eddig dolgoztam.
9/17 anonim válasza:
azok a csíkok valójában olyanok mint a sebhelyek, hegek. sajnos nem fognak eltűnni, csak a vörös színük múlik el és halvány lesz, de attól függetlenül nem fog lógni a bőröd mert attól hogy heges a bőröd még összehúzódik.
10/17 anonim válasza:
ma 18:51 válaszoló vagyok. Igen de a hegeket már lézeres eljárással lehet gyógyítani. Van olyan kezelés ami meg is szünteti ezeket. És azért nem mindenkinek olyan a bőr felépítése. Valakinek elmúlik valakinek pedig nem. Én nem vagyok hajlamos rá csak a hirtelen hízástól meg izmosodástól kezdtem el kirpedezni, az szerintem elmúlik ha lefogyok. Azoknak akiknek már 13 éves koruk ott van vagy csak úgy minden ok nélkül megjelentek azok hajlamosak rá és azok nem fognak eltűnni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!