Dávidking20 kérdése:
Scietec termékek jók? Melyik fehérjét válasszam a paletájukról (edzés utánra elsősorban, vagy egyébb időpontokra is)
Figyelt kérdés
Ízekről is írhatok,hogy nektek melyik ízlett az adott scietec fehérjéből.
20 éves vagyok elkezdjek kreatint szedni vagy még várjak vele? És ha igen melyiket ajánljátok?
Tesztoszteron szint még ilyenkor pörög igaz? mikortól kezd el csökkenni a szintje?
köszi a válaszokat
2012. szept. 3. 14:25
11/16 A kérdező kommentje:
hol lehet venni Bp en? Power Proteint? nekem 908 g kellene + a whey complex a scietec től az milyen? 100 whey prof vagy ez ?
2012. szept. 3. 15:43
12/16 A kérdező kommentje:
MPM mixed (főleg szója fehérje van benne) estére és egyébb időszakokra mikor csak egy kis fehérjét akarok benyomni arra alkalmas? persze edzés utánra minőségibb terméket használnék, de anyagilag így jobb lenne, vélemény? jó lesz így?
2012. szept. 3. 15:54
13/16 anonim válasza:
Hogy hol lehet azt nem tudom, de ha (akárhol is) veszel, ne ilyen kis kiszerelésben, sokkal drágábbak így. Ha teheted, mindig a nagyobb kiszerelésre törekedj, jóval kedvezőbb.
Nincs olyan, hogy vagy whey pro prof vagy casein, mert a kettőnek teljesen más a felszívódása, teljesen más dolog a kettő. Edzés után (ha mindenképp e kettő közül választanál) whey pro, este meg a casein.
14/16 anonim válasza:
Még annyi kiegészítés, hogy NE próbáld meg azö sszes tápanyagbeviteled kiegészítőkből fedezni, a rendes kajánál nincs jobb! Nagyon max a 40-50%-át pótold e kiegészítőkből, többet ne!
16/16 anonim válasza:
Ennél olcsóbbat és minőségit nem találtok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!