Ütős kreatin és no fokozó?
Monohidrátot már próbáltam nem vállt be, no fokozókat is (dupla-tripla adagban is) de semmi hatást nem éreztem.
Jack3D, SuperPump250,HotBlood, Pump N Go, meg már nem is tudom miket...ajánlanátok valami ütősebb termékeket?
Én gondoltam egy BigBang+SwoleFX kombinációra edzés előttre, mit gondoltok?
monohidrátot szarul szedted vagy a kajád volt szar azért nem vált be.
NO fokozókat pedig inkább hanyagold mert úgy tűnik nem reagálsz rájuk.
Kajám végig rendben van, természetesen tömegnövelő étrend.
Gyomorpanaszaim voltak, akkor is ha a napi menyiséget 4-5 grammos adagokra szétosztva vittem be, illetve semmilyen pozitív hatást nem éreztem, nem nőtt jobban a tömegem mint egyébként, erőben sem éreztem változást, és formára sem.
Amennyiben ismernéd az N.O. stimulátorok hatóanyagainak hatásmechanizmusát, akkor a kérdésre nemleges lenne a válasz. Vagy igen? Igen akkor ha mondjuk bizonyos idő közönként újra és újra adagolnád magadba. De ennek mi az értelme? Főleg hogy kb. tudjuk mire is való. A probléma ott van, hogy míg a testépítés "kőkorszakában" (jó értelembe vett megjegyzés) arginin/ornitin/lyzin volt a booster.... Most pedig már ott tartunk, hogy az amcsi 5-10g/adagos "beetetős", egy hírtelen energialöketet, majd egy hatalmas visszaesést okozó fokozókkal nyomták tele a piacot. A bugyuta reklámok, az amcsi nevek meg is hozták az eredményt.
Mit lehet beletenni 5-10g/adagba? Arginint, beta-alanint citrulint és a sima creatint. Idegendszert manipulálót, mint a Geranium, meg Schizandrolt. Persze, hogy "pörög a gyerek, mint a ringlispil", de hosszantartó, a szervezetet komolyan ellátó, izomtömeget növelő, intenzív, hosszabb edzések energizáló anyagai az valahogy kimaradtak. Persze, hogy olcsóbbak. Nem egyszerű...?!?! ----ráírunk a dobozra egy "TM" mátrix, blend (hyper, szuper), aztán, hogy az pontosan mit is tartalmaz az ne érdekeljen senkit sem!!!!! Ezek mit pörgetnek, mit építenek be, mivel látják el a szervezet edzés előtt?
Az alap, hogy legyen benne:
- BCAA, és megnövelt L-leucin,
- glutamin (kortizol-szint csökkentő)
- kreatin, de már a kötésekben lévőket, mint AKG, pyruvat
- tesztok, mint maca, fenugreek
Vagy a termogének, a zsírbontás beindítók!
Vagy Tirozin, ami az adrenalin termelődését segíti.
Amennyiben a creatin monohydrat nem vált be, akkor...
a creatin AKG (creatin kémiai kötése AKG-val), ő az eddigi leghatékonyabb creatin formula. PH-stabil, nagyon jó oldódású, tökéletes felszívódású, mivel a bélrendszerből a vérbe jut, így nincs gyomor és emésztési probléma. Mivel nem kell szénhidrát, anélkül is az izmokba jut, még szálkásítók, diétázók is használhatják. A bőr alatti kötőszövetekben nem tart vissza vizet.
Nos ebben hol vannak azok anyagok, amelyekre szúkség van úgy komplexen? (citrulin malate, és carnitin). Most tényleg ez egy n.o. fokozó? Vagy az én ismereteim kissé sekélyesek?!
Jack 3d
Proprietary Blend 4145mg *
(Arginine Alpha-Ketoglutarate, Creatine Monohydrate, Beta Alanine, Caffeine, 1,3-Dimethylamylamine (Geranium [Stem], Shizandrol A)
Az amerikai "álom" 4g(!!!) 1 adagba kész röhej!?!?! Egy agyi stimuláns a Geránium!!! Ez mitől N.O. stimulátor.
Az amcsi duma pár hónapig bejött.
SuperPump250 megszünt terméke a Gasparinak, helyette van a max.
Super Pump Max Proprietary Blend 11g = 1 adag. Ebbe szintén mit lehet beletenni?!?! Ráadásul azt sem tudni miből mennyi is van.
Az N.O. fokozás nem abból áll, hogy megiszok egy löttyöt, és várom valami földönkívülit. Az igazi n.o. boosterek lényege olyan komplex igen sok összetevős energizáló, aminosavakat (BCAA), tesztokat, termogéneket, stb. felsorokaztató, dizájner ami 40-60g-ból álló massza, és arra találták ki, hogy hosszan elnyúló erőt, energiát, építőanyagokat szolgáltasson a szervezetnek, tehát nem egy rövid bumm, aztán negatív fásiz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!