Táplálékkiegészítő: mit, mennyiért, honnan?
szép estét,
nem nevezném magam kezdőnek, elég sok féle terméket volt szerencsém próbálni már, de hátha van valakinek tapasztalata, mit és hogy lehet gazdaságosabban kihozni.
szinte végigmentem már a scitec és a biotech palettáján, belekóstoltam a gaspariba, bsn, california fittnesbe, és még jópár gyártó termékébe.
de minap jöttem rá, hogy vannak kevésbé ismert márkák, amiknek nagyon kedvező áron vannak minőségi termékeik, pl stillmass 6:3:1.
a kérésem az lenne, hogy írjátok le, mivel, hogy lehetne a leggazdaságosabban kijönni, gondolok itt: fehérjére, glutaminra, bcaa-ra, vitaminra, kreatinra, no fokozóra, és egyéb termékekre amik nagy szerepet játszanak egy testépítő életében.
kezdem én, leírom miket használok, igaz ezek nem túl gazdaságosak, pont ezért várom a tippeiteket.
fehérje: biotech power pro,nitro gold pro gaspari myofusion, scitec 100%wpp, casein complex,
kreatin: bsn: cellmass scitec:creabomb
no fokozó: jack3d, hotblood
vitamin: animal pakk, jumbo pro, isis vitaminpakk
bcaa: scitec-es
glutamin: california fittness, biotech-es
aminó: california fittness liquid amino
arginin: scitec-es liquid
zsírégető: scitec adipokill
zsírok: tested omega3
hirtelen ennyi jutott eszembe, főként ezeket a termékeket szoktam haszálni.
oldalak ahonnan rendelni szoktam:
-shop.builder
-muscleteam
-profigym.hu
-sportika.hu
-proteinbuilder.hu
üdv
Kizárólag Nutrilite vitaminokat eszem. mert valóban organikus körülmények között termesztett növényekből készítik, és a teljes növényt eszed meg a víz és a cellulóz kivételével, nem csak kivonatot. Proteinpor illetve protein szelet is kapható. Omega3 is. Azt nem tudom megmondani, hogy neked pont mi kell belőle.
Ötletet kértél, remélem, hasznosnak találod.
Sz.tem az a helyzet az ilyen kevésbé ismert márkákkal gondolok itt a myprotein(angol), stillmass(szlovák) stb. hogy már-már gyanúsan kedvező az áruk. Az ilyen kisebb gyártók jönnek-mennek az évek alatt és ez azért nem véletlen. Nem mondom hogy nem az van benne mint ami fel van tüntetve a csomagolásukon, mindenesetre érdemes lenne bevizsgáltatni őket ha vki rendszeresen fogyasztja ezeket és egyszer rászánja a pénzt és időt. Viszont a nagyobb gyártók egyszerűen nem engedhetik meg maguknak hogy silány minőségű termékeket forgalmazzanak éppen ezért sokkal megbízhatóbbak is.
A Myprotein egy igen nagy gyártó angol gyártó és forgalmazó. 2004 óta töretlenül fejlődik és nem hallani vagy olvasni az internet egyetlene egy botrány sem róluk.
Ugyan csak nem hallani a Stillmassról sem botrányokat, hogy nem azt árulják mint ami a zacskóban van.
magyarországi forgalmazója
Hogy is lehetne, hiszen ők szinte alapanyag szinten csomagolnak. Nincsenek beájult reklámjaik, hogy 350%-os génaktivátor, meg a világ leg...leg... csoda mátrix-ja, amiről mást nem tudni. Veszik a gyártóktól az alapanyagokat (protein, glutamin, creatin, stb.stb.) sok esetben csak kisebb kizserelésbe csomagolják, és a kedves vásárló, nem kap mellé habosító, állag, stabilizátor, ízfokozó, állományjavító, adalékanyagokat. Amik sok esetben nem igazán egészséges összetevők.
Gyanusan kedvező árak pedig azért vannak, mert az alapanyagokat nem lehet ki@baszott drága dizájner árban adni, hogy a 350%-os génaktivátor duma beinduljon. Gyanusan alacsony árakon dolgoznak, mert nincs közbenső nagyker aki lehuzza a magahasznát. Nem fizetnek dollár százezreket neves testépítőnek, hogy fogjon a kezébe egy flaskával. De jó is lenne, ha bevizsgálná egy független cég idehaza az összes forgalmazott tápkieget. Lenne bemerevedés!!! Úgy hiszem!!!!
Ellenben mondjuk a BSN párszor már bebukott. A gaspari után jelenleg a Nutrex, a Musclemds, a USP Labs derültek ki olyan dolgok, hogy egyes termékekiket a polcokról be kellett szedni.
Én jelenleg az MHN sport termékeit használom. Igen jó ár érték arányban vannak. Ráadásul nekem teljesen bejön.
Most nyitják meg hamarosan a webshopjukat. Nézzétek meg...
5% előregért lehet regelni.
Elvileg és a gyakorlat között nagy a különbség.
Az én véleményem jó. Természetesen mindenki saját ízlésének megfelelőt vásárol. Én csak ajánlottam egy általam jónak tartott gyártót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!