Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Táplálékkiegészítő: mit,...

Táplálékkiegészítő: mit, mennyiért, honnan?

Figyelt kérdés

szép estét,

nem nevezném magam kezdőnek, elég sok féle terméket volt szerencsém próbálni már, de hátha van valakinek tapasztalata, mit és hogy lehet gazdaságosabban kihozni.

szinte végigmentem már a scitec és a biotech palettáján, belekóstoltam a gaspariba, bsn, california fittnesbe, és még jópár gyártó termékébe.

de minap jöttem rá, hogy vannak kevésbé ismert márkák, amiknek nagyon kedvező áron vannak minőségi termékeik, pl stillmass 6:3:1.

a kérésem az lenne, hogy írjátok le, mivel, hogy lehetne a leggazdaságosabban kijönni, gondolok itt: fehérjére, glutaminra, bcaa-ra, vitaminra, kreatinra, no fokozóra, és egyéb termékekre amik nagy szerepet játszanak egy testépítő életében.

kezdem én, leírom miket használok, igaz ezek nem túl gazdaságosak, pont ezért várom a tippeiteket.

fehérje: biotech power pro,nitro gold pro gaspari myofusion, scitec 100%wpp, casein complex,

kreatin: bsn: cellmass scitec:creabomb

no fokozó: jack3d, hotblood

vitamin: animal pakk, jumbo pro, isis vitaminpakk

bcaa: scitec-es

glutamin: california fittness, biotech-es

aminó: california fittness liquid amino

arginin: scitec-es liquid

zsírégető: scitec adipokill

zsírok: tested omega3

hirtelen ennyi jutott eszembe, főként ezeket a termékeket szoktam haszálni.

oldalak ahonnan rendelni szoktam:

-shop.builder

-muscleteam

-profigym.hu

-sportika.hu

-proteinbuilder.hu

üdv

2012. júl. 5. 00:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
az kimaradt, hogy a full force termékeket is előszerettel szoktam haszálni, egész jók a fehérjék, és a mass 5000 tömegnövelője is hasonló mint a jumbo.
2012. júl. 5. 00:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Kizárólag Nutrilite vitaminokat eszem. mert valóban organikus körülmények között termesztett növényekből készítik, és a teljes növényt eszed meg a víz és a cellulóz kivételével, nem csak kivonatot. Proteinpor illetve protein szelet is kapható. Omega3 is. Azt nem tudom megmondani, hogy neked pont mi kell belőle.

Ötletet kértél, remélem, hasznosnak találod.

2012. júl. 5. 01:27
 3/12 anonim ***** válasza:
ezeket is nézd meg: nutritionplanet.hu, bodybuildingbolt.hu
2012. júl. 5. 05:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Sokszor a nem dömpingben reklámozott termékek okoznak igazán meglepetéseket. Stillmass, Myprotein, HiTech
2012. júl. 5. 11:28
 5/12 bbuilding ***** válasza:
Sz.tem az a helyzet az ilyen kevésbé ismert márkákkal gondolok itt a myprotein(angol), stillmass(szlovák) stb. hogy már-már gyanúsan kedvező az áruk. Az ilyen kisebb gyártók jönnek-mennek az évek alatt és ez azért nem véletlen. Nem mondom hogy nem az van benne mint ami fel van tüntetve a csomagolásukon, mindenesetre érdemes lenne bevizsgáltatni őket ha vki rendszeresen fogyasztja ezeket és egyszer rászánja a pénzt és időt. Viszont a nagyobb gyártók egyszerűen nem engedhetik meg maguknak hogy silány minőségű termékeket forgalmazzanak éppen ezért sokkal megbízhatóbbak is.
2012. júl. 5. 20:58
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat Urak!
2012. júl. 5. 23:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Sz.tem az a helyzet az ilyen kevésbé ismert márkákkal gondolok itt a myprotein(angol), stillmass(szlovák) stb. hogy már-már gyanúsan kedvező az áruk. Az ilyen kisebb gyártók jönnek-mennek az évek alatt és ez azért nem véletlen. Nem mondom hogy nem az van benne mint ami fel van tüntetve a csomagolásukon, mindenesetre érdemes lenne bevizsgáltatni őket ha vki rendszeresen fogyasztja ezeket és egyszer rászánja a pénzt és időt. Viszont a nagyobb gyártók egyszerűen nem engedhetik meg maguknak hogy silány minőségű termékeket forgalmazzanak éppen ezért sokkal megbízhatóbbak is.

A Myprotein egy igen nagy gyártó angol gyártó és forgalmazó. 2004 óta töretlenül fejlődik és nem hallani vagy olvasni az internet egyetlene egy botrány sem róluk.

[link]

Ugyan csak nem hallani a Stillmassról sem botrányokat, hogy nem azt árulják mint ami a zacskóban van.

[link]

magyarországi forgalmazója

[link]

Hogy is lehetne, hiszen ők szinte alapanyag szinten csomagolnak. Nincsenek beájult reklámjaik, hogy 350%-os génaktivátor, meg a világ leg...leg... csoda mátrix-ja, amiről mást nem tudni. Veszik a gyártóktól az alapanyagokat (protein, glutamin, creatin, stb.stb.) sok esetben csak kisebb kizserelésbe csomagolják, és a kedves vásárló, nem kap mellé habosító, állag, stabilizátor, ízfokozó, állományjavító, adalékanyagokat. Amik sok esetben nem igazán egészséges összetevők.

Gyanusan kedvező árak pedig azért vannak, mert az alapanyagokat nem lehet ki@baszott drága dizájner árban adni, hogy a 350%-os génaktivátor duma beinduljon. Gyanusan alacsony árakon dolgoznak, mert nincs közbenső nagyker aki lehuzza a magahasznát. Nem fizetnek dollár százezreket neves testépítőnek, hogy fogjon a kezébe egy flaskával. De jó is lenne, ha bevizsgálná egy független cég idehaza az összes forgalmazott tápkieget. Lenne bemerevedés!!! Úgy hiszem!!!!

Ellenben mondjuk a BSN párszor már bebukott. A gaspari után jelenleg a Nutrex, a Musclemds, a USP Labs derültek ki olyan dolgok, hogy egyes termékekiket a polcokról be kellett szedni.

2012. júl. 6. 06:52
 8/12 Energy2002 válasza:

Én jelenleg az MHN sport termékeit használom. Igen jó ár érték arányban vannak. Ráadásul nekem teljesen bejön.

Most nyitják meg hamarosan a webshopjukat. Nézzétek meg...

5% előregért lehet regelni.

2012. júl. 8. 17:46
 9/12 A kérdező kommentje:
elvileg az mhn nagyon rossz minőség, kb egy szinten áll a redis nutritionnal.
2012. júl. 8. 18:35
 10/12 Energy2002 válasza:

Elvileg és a gyakorlat között nagy a különbség.

Az én véleményem jó. Természetesen mindenki saját ízlésének megfelelőt vásárol. Én csak ajánlottam egy általam jónak tartott gyártót.

2012. júl. 8. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!