Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 15-20kg felszedése?

15-20kg felszedése?

Figyelt kérdés

milyen kúrától lehetne és mennyi idő alatt?

pl creatin monohydrate+fehérje k.urva sok+jó fajta szteroid(mert ugye növeli a fehérje szintézist.?????

2012. júl. 28. 21:31
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Ne használj szteroidokat !

Ezekkel többet ártasz magadnak mint amennyit használnak ..a legeslegelején én is ilyen voltam húú szteroid kellene de NE ne használj !

Ha most hallgatsz ránk akkor jól fogsz járni !

Lehet egy ideig csak a jót fogod látni a szteroidok használatába ha látod a fejlődést DE később a szervezeted bosszút fog állni !

Amúgy is sokkal jobb tudat fog el ha tudod hogy az izmaidat a te kemény munkádnak köszönheted !

Nem lesz vizes petyhüdt karod ...és képzeld el egy olyan ember aki nem szteroidozza magát fél kézzel lecsap egy szteroidos vizes karú gorillát mert ott semmi erő nincs !

Ha ezek után se győztünk meg hogy ne használd a szteroidokat akkor vegyél csak és dögölj bele :D !

2012. júl. 30. 23:25
 22/26 A kérdező kommentje:

baz+ én versenyre készülök és nagyon keményen edzek ezért kellene a szteroid.

nem úgy csinálom hogy most kezdtem el edzeni és egyből kell a kox.

már több éve nyomom az edzést nagyon keményen.

2012. júl. 31. 15:15
 23/26 anonim válasza:
nekem te ne írd hogy b@zdmeg b@azdmeg
2012. júl. 31. 19:27
 24/26 anonim válasza:
ha olyan keményen edzel..meg párpár éve gyúrsz...otthon kéne lenned a szteroid témákban is ...amúgy meg úgy se te nyered meg xd
2012. júl. 31. 19:29
 25/26 A kérdező kommentje:

az ilyenek mint ti az olyanokból soha nem lesz bajnok mert nincs kitartásotok és nem vagytok elszántak.

a testépítéshez hozzá tartozik a szteroidozás is.

2012. júl. 31. 21:24
 26/26 anonim ***** válasza:
jaja a koc.sogoknek:D:DDDDDDDgec.i cink sztem a kox,én elértem naturálba is olyan szintet amit más koxal 46-47es bicepsz
2012. aug. 2. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!