Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A pankráció gyakorlatilag...

A pankráció gyakorlatilag tényleg nem sport? Csak színészkedés az egész?

Figyelt kérdés

2012. júl. 22. 16:19
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ki az a "hülye" akinek ez a színészkedés tetszik, és szórakoztatónak tartja???!!!
2012. júl. 29. 10:54
 12/17 ChrisM válasza:
Ha érdekel a dolog, ajánlom hogy nézd meg A pankrátor (The Wrestler) című filmet. Szerintem nagyon sokat meg lehet belőle érteni erről a "sportról". Viszont érzékenyebb lelkűeknek - éppen ezért - nem ajánlott :)
2012. júl. 29. 10:56
 13/17 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Nagyon keményen föl kell készülniük a pankrátoroknak.

Egyszerre testépítők (hiszne mutatniuk is kell valahogy a ringben), és küzdősportolók is, hiszen meg kell csinálniuk a kétségtelenül megrendezett mutatványokat.

Nagy részük küzdősportoló múlttal rendelkezik, csak a pankrációt azért választják, mert ezzel komoly pénzteket lehet keresni, legalábbis a küzdősportokhoz képest.

Erősek és jól képzettek, ne legyen kétségünk ,az utcán is jól szerepelnének.

(Nem legyőzhetewtlen harcosok, de barnább honfitársaink közül egyszerre sok kéne, hogy lenyomhassanak egy profi pankrátort.)

2012. júl. 30. 14:12
 14/17 anonim válasza:
Ez komoly kérdés?! Ha nem színészkedés lenne, valszeg elég gyorsan belehalnának.
2012. aug. 1. 21:03
 15/17 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm mindenkinek

Hátt voltak már akik belehaltak

2012. aug. 4. 17:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm megnéztem és tényleg jó film sok új dologra rájöttem..
2012. aug. 4. 17:28
 17/17 truthboy válasza:
a pankráció sport.. amolyan SPORTSZÓRAKOZTATÁS .. az igaz hogy megvan beszélve meg minden de ehhez olyan fizikum kell hogy csak na..az hogy megvan beszélve 1 dolog..de ami fájdalmasnak látszik az nagyon is fájdalmas..és igen az emberek tudják hogy megvan beszélve,de attól még nem tudja a közönség hogy ki nyer vagy mik lesznek :) ez benne a szórakoztató
2012. aug. 8. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!