A pankráció gyakorlatilag tényleg nem sport? Csak színészkedés az egész?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 16:19
11/17 anonim válasza:
Ki az a "hülye" akinek ez a színészkedés tetszik, és szórakoztatónak tartja???!!!
12/17 ChrisM válasza:
Ha érdekel a dolog, ajánlom hogy nézd meg A pankrátor (The Wrestler) című filmet. Szerintem nagyon sokat meg lehet belőle érteni erről a "sportról". Viszont érzékenyebb lelkűeknek - éppen ezért - nem ajánlott :)
13/17 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Nagyon keményen föl kell készülniük a pankrátoroknak.
Egyszerre testépítők (hiszne mutatniuk is kell valahogy a ringben), és küzdősportolók is, hiszen meg kell csinálniuk a kétségtelenül megrendezett mutatványokat.
Nagy részük küzdősportoló múlttal rendelkezik, csak a pankrációt azért választják, mert ezzel komoly pénzteket lehet keresni, legalábbis a küzdősportokhoz képest.
Erősek és jól képzettek, ne legyen kétségünk ,az utcán is jól szerepelnének.
(Nem legyőzhetewtlen harcosok, de barnább honfitársaink közül egyszerre sok kéne, hogy lenyomhassanak egy profi pankrátort.)
14/17 anonim válasza:
Ez komoly kérdés?! Ha nem színészkedés lenne, valszeg elég gyorsan belehalnának.
15/17 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm mindenkinek
Hátt voltak már akik belehaltak
2012. aug. 4. 17:27
16/17 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm megnéztem és tényleg jó film sok új dologra rájöttem..
2012. aug. 4. 17:28
17/17 truthboy válasza:
a pankráció sport.. amolyan SPORTSZÓRAKOZTATÁS .. az igaz hogy megvan beszélve meg minden de ehhez olyan fizikum kell hogy csak na..az hogy megvan beszélve 1 dolog..de ami fájdalmasnak látszik az nagyon is fájdalmas..és igen az emberek tudják hogy megvan beszélve,de attól még nem tudja a közönség hogy ki nyer vagy mik lesznek :) ez benne a szórakoztató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!