Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A pankrációban mi a jó?

A pankrációban mi a jó?

Figyelt kérdés
Szerintem a pankrációnál nagyobb hülyeséget nem lehet kitalálni... Aki meg szereti azt csak sajnálni tudom.

2012. júl. 21. 20:15
 1/8 Sznofru ***** válasza:
75%
A Forma 1-ben mi a jó? A fociban mi a jó?
2012. júl. 21. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Az operát is sokan szeretik, pedig valójában abban se szúrják le egymást dalolászó olaszok.
2012. júl. 21. 20:27
 3/8 dag ***** válasza:
Én sem szerettem, de hát ha más szereti akkor had nézzék!
2012. júl. 21. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, ez nekik (USA) olyan, mint a színház. A Hamletben is nagyon jól tudjuk, hogy senki nem hal meg valójában, mégis elmegyünk megnézni. Ott ők így élik vezetik le a feszültséget. Ha megnézed a párbeszédeket, mikor hergelik egymást, arról szólnak, hogy kekeckednek az átlagemberrel, aki végül nem hagyja magát, és pl. az öltönyös ürgének leordítja a haját. A munkahelyen vagy bárhol máshol eltűrt megaláztatást itt kicsit megbosszulhatják, levezethetik.

Mondjuk én sem élvezem, de ha ők szeretik, hát istenem. :)

2012. júl. 21. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Akkor engem is sajnálj nyugodtan.

Én is sajnállak Téged.

Az élet szép. :)

2012. júl. 21. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:

A kiöregedett vagy sérülés miatt már szerepet nem kapó kaszkadőröknek is meg kell élnie valamiből.

Ez egy Sport SHOW műsor.

2012. júl. 21. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
2012. júl. 22. 15:28
 8/8 lego65 válasza:
sajnáld az anyádat
2012. aug. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!