Veszélyes HCW pankráció gálára menni?
Húgom nagyon oda van a pankrációért, és el szeretne menni hétvégén Budapestre a HCW Dicsóség Napja gálára. Mivel nincs kivel mennie, én mennék vele.
Én azonban nagyon keveset tudok a pankrációról. Milyen hangulatban szoktak telni az ilyen mérkőzések? Kell attól tartanom, hogy esetleg összevernek minket? Van kifejezetten kerülendő viselet?
Pl. ilyen alapon focimeccsre soha nem mennék el, mert állítólag nagy verekedések szoktak kialakulni. Meg ha nem az adott csapat színeibe öltözve mész (vagy rosszabb, az ellenfél színeiben), akkor összevernek. Kell ilyesmitől tartanom pankráció esetében is? Mert hát mégis csak arról szól az egész sport, hogy hőseink stílusosan gyepálják egymást, hátha a közönség úgy gondolja, hogy megpróbálják követni a példájukat. :/
A pankráció egy jobbára színészkedésből álló látványsport, ahol jó nagyokat ütnek egymásra. Youtube-on meg tudod nézni milyen is egy ilyen esemény.
Focimeccsen a két szurkolótábor keménymagja szokott bunyózni, pankrációnál ez nem jellemző, mivel nincsenek szurkolótáborok, csak az egyik illetve másik pankrátornak szurkoló egyének.
én is megyek rá.
a félelmed meg ok nélküli.
ez egy színházi előadás "paraszt" verziója.
jó fej srácok ezek.
akik meg szoktak veszi,azok a kis 12-14 éves srácok a nézők közül.
úgy szitkozódnak,úgy beleélik magukat,hogy mindenki röhög.
ilyen-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JVbhK..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!