Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyire jó a szükséges...

Mennyire jó a szükséges szénhidrátbevitel nagy részét,60-70%-át zabpehely/zabpehelyliszttel megoldani, a maradéket meg zöldséggel?

Figyelt kérdés

délig zabpehelyel megoldani a 3 kajálást, délután meg már csak zöldséggel a többit, edzés után meg persze menne a szőlőcukor, vagy tömegnövelő.

Szükséges a rizs, vagy az csak a költséghatékonyság miatt jobb? Bár a zabbal se jönne ki sokkal drágábban, viszont a zab fehérjetartalma valamivel jobb élettanilag (tom nem igazán hasznosul, ezzel nem is érdemes számolni, viszont valamennyire mégiscsak, hosszútávon jobb lehet mint a rizs nem?

2012. júl. 19. 11:22
 1/6 dirtboy ***** válasza:

ez tobb helyen is vérzik.

a zab az jó de ízesítetlen legyen ne olyan agyon cukrozott sza r mint a gabona pelyhek is.

a zabliszt nem lesz jó,sima zab legyen azt ledarálhatod.

a zöldséggel nem tudsz elég ch-t bevinni de ettől még azért szükségesek ők is.

nem hiszem hogy jobb lenne,ha jobb lenne akkor a profik zabot ennének rizs helyett mert ők a legjobbat eszik.

2012. júl. 19. 11:30
 2/6 A kérdező kommentje:
értem, még annyit akkor, hogy a zabliszt miért nem jó?
2012. júl. 19. 11:31
 3/6 Sznofru ***** válasza:
Van profi aki a zabot preferálja. Nem is egy. Én is a zabot preferálom :)
2012. júl. 19. 11:32
 4/6 Sznofru ***** válasza:
Vegyél aldiba vagy lidlbe zabpelyhet, és daráld le kávédarálon, magaddal viheted, és ha kell, akkor kiméred dobozból nagykanállal, bele a shakerbe, egy kis ízesítésként vagy fehérje, vagy 100% keserű kakaópor (éppen mire van szükséged). Összerázod és iszod :) Legjobb és 2 perces művelet. Én így csinálom :)
2012. júl. 19. 11:34
 5/6 dirtboy ***** válasza:
a zabliszt már magasabb glikémiás indexű ezért nem ajánlom.
2012. júl. 19. 11:35
 6/6 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm a válaszokat, akk inkább ledarálom.

nekem szimpatikusabb a zab:)

mennek a kezek

2012. júl. 19. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!