basszameg koxolt a gyerek tessék már megérteni. Vagy egy genetikai csoda volt, aki qrva jól reagált az edzésre, a kajára, meg a tápkiegre. Extrém ektomorf volt egyébként, tehát ezt erősen kizártnak tartom. Ha egy izmosodásra hajlamos alkat lett volna, akkor azt mondom oké. Ez most tök ugyanolyan, mintha én elkezdenék koxolni, tolnám 3 évig, meg közbe edzenék, felszednék magamra 20kg tömeget, közbe nyomnám fel a netre a videókat, meg a félig letolt gatyás képeket, és én lennék a sztár.
2012. jún. 27. 21:54
22/30 anonim válasza:
nem koxolt sohasem!!csak fehérjét és vitaminokat szedett de azon kivűl semmit!!!és am egy veleszületett betegségbe halt bele csak hogy tudjátok!!!
2012. júl. 17. 23:11
23/30 dirtboy válasza:
most már tudjuk hálásak vagyunk hogy te mint zyzzi legjobb barátja ezt így be bizonyítottad nekünk.
biztosan mindig vele voltál és figyelted hogy ne hogy koxoljon.
2012. júl. 17. 23:13
24/30 Zakathol válasza:
#22: Álmodj királylány....
2012. júl. 18. 10:44
25/30 anonim válasza:
#22 hahahahah
Én személy szerint tisztelem Zyzzt abból a szempontból hogy valahonnan ő is elindult, és szép eredményt ért el.
Viszont azt nem értem mi a f***nak kellett anyagoznia, egészen biztos vagyok benne hogy ez nagyban közrejátszott abban hogy meghalt. Ezért egy orbitális hülyének tartom mert a kitartás az megvolt, az elszántság, csak túl hamar akarta a célt, ezért anyagozott.
Én is példaképnek tekintem, de elítélem azt hogy anyagozott, inkább csak azt tisztelem benne megmerte mutatni magát és elérte az álmait.
2012. szept. 8. 15:44
26/30 anonim válasza:
basszameg haver Azyz Shaversian-nak hívják (hívták)
2012. szept. 19. 18:42
27/30 Valter6672 válasza:
Igen, szúrta magát. Van róla kép is, de aki régebb óta foglalkozik az edzéssel, az nagyon jól tudja, hogy ennyi idő alatt, így senki nem gyúrja ki magát sztero nélkül. Lehet az akár milyen táp.kieg...de attól függetlenül, hogy szúrta magát, ugyan úgy meg kellett dolgozni azért az izomért elég keményen. Szteroidozott, szaunnázott(akkor halt meg) ezek mind nagy hatással vannak a szívre, ha egyiket se csinált volna, valószínűleg még most is élhetne kitudja meddig. Forever mirin'
2013. máj. 26. 14:12
28/30 anonim válasza:
persze, hogy kokszolt...
inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy miket szedett :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!