Zyzz shreddedshian koxolt?
abba halt bele, szét cuccolta az agyát
én spec semmibe nem tartom,halála előtt nem is hallottam róla sehol,senkitől.
mióta meg meghalt azóta meg érdekes mód minden tízen éves kondis kedvence.
/ne vedd magadra,neked biztos már régebb óta kedvenced/
2012. jún. 25. 23:10
Miért vonod kétségbe az örökletes szívbetegséget és hogy mindenképp meghalt volna, ha edz, ha nem?
2012. jún. 25. 23:19
Nem értem miért istenítik annyira.Elért egy jó fizikumot.És?Rajta kívül hány nehezebben hízó srác ért el jó testet?Több millió.
2012. jún. 25. 23:22
4/30 A kérdező kommentje:
Abba halt bele hogy szét cuccolta magát?Hát nem hiszem de ez is meg lehet én is úgy tudom hogy szív beteg volt.
5/30 A kérdező kommentje:
Nekem azért volt a kedvencem mert amiket mondott az hatalmas motivációt adott kb mint joe donelly amit nyilatkozott az edzésről.:)
Igazából azért, mert a történetét "megvette" a média.
Én is ismerek a környezetemben olyat, aki világ életében vékony volt, de egyszer csak elkezdett edzeni és táplálékkiegészítőket szedni és feljött rá 10 kg izom.
Csak nem mindenki történetét kajálják meg, az övét igen, messiásként tekintenek rá, de nincs is ezzel baj, ha ezzel embereket lehet motiválni a mozgásra.
2012. jún. 25. 23:26
ha mégsem kox ölte meg akkor elnézést,én mindenkitől csak azt halottam hogy a szteroidok végeztek vele.
nem tudom miféle szív betegsége volt de a kox a szívre is hatással lehet tehát végül is lehet benne valami de nem tudom hogy végül is mit volt a fő ok.
2012. jún. 25. 23:30
A hivatalos nyilatkozat szerint egy örökletes szívbetegség végzett vele és akkor is meghalt volna, ha soha nem kezd el testépítéssel foglalkozni. Ettől függetlenül eléggé fel van fújva az ő története, történt már ilyen mással is és fog is, de ha ez motivál, hát legyen.
2012. jún. 25. 23:32
9/30 A kérdező kommentje:
Hát igen ez végülis genetikától is rengeteg függ . : ) Meg az edzéstől.Hát de 3 év alatt csak ki lehet olyanra formálni magad cucc nélkül, vagy nem ? Dirtboy neked is igazad van hogy a cucc eléggé ki hat a szívre is ez igaz.
3 év alatt cucc nélkül? Még izomba talán, de ilyen szárazság mellett... Am jó genetikával meg kajával lehet meglehetne csinálni, ha nem kell dolgoznod, suliba járnod és apuci anyuci pénzel és semmi más dolgod nincs csak, h fanatikusan ezzel foglalkozz, de minek??? Többre mész, ha az élet más területén is haladsz előre és mellette edzegetsz, mégha nem is fogsz így kinézni.
2012. jún. 26. 04:11
További kérdések: