Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Zyzz shreddedshian koxolt?

Zyzz shreddedshian koxolt?

Figyelt kérdés
Rengeteg motivációt adott, Isten nyugasztalja de erre nagyon kiváncsi vagyok mik a vélemények.
2012. jún. 25. 23:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

el lehet érni naturálban ezt a szárazságot a képen látható úriember is naturál testépítő versenyző ( a gyengébbek kedvéért a jobb oldali emberről van szó)

[link]

2012. jún. 26. 08:27
 12/30 Zakathol ***** válasza:

Csak valószínűleg ő nem 3 év alatt gyúrta ki magát :D

Zyzz kokszolt. Több helyen is olvastam már a "menüjét", nem kis adagok voltak. Lehet, hogy nem konkrétan a kox miatt állt le a szíve, meg lehet hogy amúgy is meghalt volna, de ez a kérdező szempontjából irreleváns.

Koxolt. A fórumbejegyzéseit viszont mindenhonnan letörölte, mikor "híres" lett, így kevés nyom maradt utána.

2012. jún. 26. 12:05
 13/30 anonim ***** válasza:
értem de én a szárazságra írtam hogy elérhető naturálban :)
2012. jún. 26. 12:31
 14/30 anonim ***** válasza:

[link]

itt is egy étrend

2012. jún. 26. 15:23
 15/30 Zakathol ***** válasza:
Én nem erre a fajta "menüre" gondoltam, hanem a szteroidkúrájára.... :D
2012. jún. 26. 15:44
 16/30 A kérdező kommentje:

cpgyurma : Szép eredményt ért el a csávó, csak a csukjája kicsit kidolgozatlan de majd helyre hozza.: )

Azt ne mondjátok hogy ilyen étrendtől nem lehet nőni meg fasza edzés mellett és 3 év alatt ?:DDDD Hát rögtön fel adom a gyúrást.Na jó persze nem.De hát tökéletesen kajált is meg azt is mondta hogy sose iszik kólákat meg ilyeneket meg nincs gyors étterem pedig egyik vidibe láttam hogy a mecibe kajál.

2012. jún. 26. 20:27
 17/30 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy mit mondott, meg mit írtak róla, de hogy mit hogy csinált azt csak ő tudja. Lehet szépen fejlődni a jó kajától, senki nem mondta, hogy nem. De ez bizonyos szintig és bizonyos ütemben. Ezt dobja meg a kox, de rendesen.
2012. jún. 26. 20:36
 18/30 A kérdező kommentje:
Ez igaz de ő nyilatkozott csak azt írták bár mondjuk az újság írok is sok mindent el ferdítenek. : )De ha vajon ő koxolt is akkor tablettázott ?
2012. jún. 26. 22:01
 19/30 Zakathol ***** válasza:
Akinek van esze nem tablettázik. Ő sem tette, hanem szúrt.
2012. jún. 26. 22:19
 20/30 anonim ***** válasza:
Igazából kár spekulálni, már nincs köztünk, hogy elmondja, mit és hogyan csinált. Inkább emlékezzünk rá úgy, mint egy ismert testépítőre. Michael Jacksonra is popsztárként kell emlékezni, nem úgy, mint a "csávó, aki fehérítette a bőrét" szvsz.
2012. jún. 26. 22:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!