Csak nekem van ilyen gondom a box edzéseket vagy ez "természetes"?
Figyelt kérdés
Azzal van gondom, hogy "nem birok" védekezni. Ez abba nyilvánul meg, ha jön felém az ellenfél edzésen akkor én összegörnyedek, tehát lehúzom a fejem és védem azt valamint a hasam, és hogy ha úgy érzem nem tudom blokkolni az ellenfél ütését, gyorsan hátat fordítok és mint a fent említettben védem magam. Nem rég kezdtem el járni edzésre, nem is vagyok valami jó benne, csak zavar, hogy rajtam kívül senki se "fél" az ütésektől és simán nem hátrál meg hanem ki védekezi azokat normálisan, nem úgy mint én :/2012. jún. 24. 23:55
1/2 anonim válasza:
nyugi én se voltam/vagyok jobb én mindig lenn hagyom a kezem és belemegyek direkt fejjel az sem jobb..
egyidő után megszokod begyakorlod és nem lessz gond kitartás!
2/2 anonim válasza:
Van akinek ez könnyebben jön van aki lassabban érez rá. Ha még nem régóta jársz nem kell szégyenkezni, próbálj figyelni erre külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!