Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Testépítés! : Van itt valaki...

The viper kérdése:

Testépítés! : Van itt valaki aki profi testépítő? Aki személyi edzősködik is?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy ti milyen táplálék kiegészítőket szedtetek? hány hét után látszott a tükörben a változás ?

2012. jún. 24. 20:31
1 2
 1/14 dirtboy ***** válasza:
itt nincs profi testépítő,őket a bodybuilder.hun a saját blogjukban keresd vagy a scitec oldalán a fórumoknál.
2012. jún. 24. 20:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Profik nem vagyunk, de tudunk válaszolni. Az étrendedtől, genetikádtól és az edzéstől is függ, hogy milyen ütemben fejlődsz.

Kiegészítőnek alap egy jó multivitamin, tejsavóprotein+gyors ch (dextróz, vitargo) edzés után. Ha ez megvan, akkor még költhetsz kreatinra, glutaminra. De az étrendet kell jól összerakni elsősorban.

2012. jún. 24. 20:41
 3/14 A kérdező kommentje:
táplálék kiegészítők terén van most itthon nekem: Amino-x, Gaspari L-glutamine,ON 100% whey gold standard, és neurocore..most akarok venni ON. Opti Men-t és az étrendemet próbálom helyre rakni. rendbe tenni ...sztem elég pluszos dolog
2012. jún. 24. 20:53
 4/14 dirtboy ***** válasza:
és mi a kérdés?
2012. jún. 24. 20:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor már csak az étrendet kell összehozni és tudnál fejlődni.
2012. jún. 24. 21:00
 6/14 dirtboy ***** válasza:
jaja a tápkieg gyártó cégek már megélnek belőled simán,most már csak egy húsüzemet meg egy rizsföldet kéne finanszíroznod anyagilag.
2012. jún. 24. 21:03
 7/14 A kérdező kommentje:
azt szeretném kérdezni amiket le írtam táplálék kiegészítőket ezektől mennyit fejlődnék? + még a opti men, meg ha rendbe teszem a kajálást? izomtömeget szeretnék növelni minimális zsírral,amúgy nehezen hízó vagyok! nehezen jönnek rám a kg, amit eddig híztam azt tömegnővelőkkel és kajával értem el..54kg kezdtem és most 73kg vagyok!
2012. jún. 25. 07:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha rendbeteszed a kaját, ami azt jelenti, hogy megvan a napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát, akkor fejlődhetsz havi pár kilót, de nem tuti, hogy ebből mind izom is lesz, hiszen naturálban havi max 1kg tiszta izmot tudsz max felszedni, és az is csak akkor ha jó a genetikád és nemrég kezdted.

Itt egy cikk erről: [link]

2012. jún. 25. 08:19
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! de most akk hogy számoljam ki fehérje és szénhidrát be vitelt? 73 k vagyok ezt szorzóm 2.5 tel? és ugyan így szénhidrátot?
2012. jún. 25. 14:48
 10/14 dirtboy ***** válasza:
igen
2012. jún. 25. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!