Miért fáj fekvenyomásnál a vállam?
Figyelt kérdés
De csak akkor ha súlyzóval csinálom és mikor teljesen le eresztettem a súlyt nagyon bele fájdúl.2012. jún. 4. 22:32
1/4 anonim válasza:
mert valószínűleg nincs megerősödve vagy tulterheled
ha egyikse akk ajánlom az orvost az biztos tud rá gyógymódot
2/4 anonim válasza:
vagy a könyököd nem jó szögben áll. nekem akkor fájt.
3/4 Zakathol válasza:
Ha fáj, akkor pihenteted. A váll egy elég kényes terület, bonyolultságából kifolyólag. Nem érdemes erőltetni.
Fontos az edzés előtti bemelegítés, alapos átmozatás.
Nem tudom, hogy mióta edzel, mikor kezdted, mikor jelentkezett a fájdalom, de szokott úgy lenni, hogy a kezdő konditerembe látogatók egyből szétcseszik a vállukat a helytelen kivitelezéssel és/vagy nagy súlyokkal.
4/4 A kérdező kommentje:
1 éve edzek sose voltak ilyen gondjaim de az igaz lehet hogy túl terhelem mert múlthéten még 12 kilót nyomtam most már 14 kg-t.De hát pedig bírtam ezek szerint a vállaim nem pedig a fekvenyomást sose hagyom ki és nem is akarom de volt olyan is hogy normálisan nyomtam és nem fájt.:)
2012. jún. 4. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!