Dementoricus kérdése:
Véleményetek szerint melyik fehérje éri meg legjobban ár/minőség arányában? - Scitec - Gaspari - Twinlab - Optimum - Musletech - satöbbi
Figyelt kérdés
Sokat hallani arról, melyik az igazán jó fehérje, ami alatt a 90 % feletti protein tartalmat értem. Ehhez szeretnék segítséget kérni, mert nagy a választék, de ha már vásárolok, minőséget szeretnék, megfizethető áron. Köszönöm a segítséget !2012. máj. 18. 11:17
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Nem tudom melyik készítményekre gondoltál, mivel én csak a Scitec Isobest nevűt ismerem, hogy 90% körüli a fehérjetartalma. Akárhogy nézem, a többi csak 80, ill 70valamennyi % fehérjetartalmú. De lehet, hogy tévedek, melyiknek van még ilyen magas fehérjetartalma?
Amúgy tényleg az egyik legjobb ár/érték arányú a Syngex, de ezek is nagyon jók: Twinlab whey fuel, Gaspari myofusion, whey C6, Stilmass 6:3:1.
3/4 anonim válasza:
syngex, gaspari is s még pár protein tartalmaz sajnos GUARGUMI és XANTÁNGUMI.
90%-os protein dizájnerben akkor érhető el, ha az alapanyaga whey izolátum. Csak hát itt is trükköznek a gyártók, mert a doboz elejére ráírják, hogy izolátum aztán ha az ember olvassa az összetevőket, akkor megrökönyödik, hogy részben kamu.
4/4 anonim válasza:
Ezért én már lassan csak az alapanyag proteinekben bízok. Pl. Stillmass, Myprotein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!