Spartan görkorcsolyákról írna valaki nekem véleményt? Főleg a Spartan Hurricane nevű típusról, de úgy általában erről a fajtáról is mindenre kíváncsi vagyok!
Abec 7 és Abec 7 között is nagyon nagy különbség van. Ezért nem is nagyon lehet adni a számokra. Közel sem várhatod el ugyanazt a teljesítményt egy spartan abec7-től illetve egy mondjuk K2-től. Én azt mondom, hogy kifutó modellt kell keresni. Én is így tettem. Powerslide korit vettem 10-ért, abec 5ös 82-es kerekekkel. Amikor megjött még rajta voltak a régi árak, 25ezer, 19ezer, 17ezer é most 10ezer. Ez 2008as modell volt, és hát jöttek ez új design-ok. Viszont csapágyban ugyanaz van benne illetve kerekekben is.
Talán ez lenne neked is a legjobb megoldás. Én itt vettem:
Másik jó megoldás volna még, hogy használtan nézel, nagyon sokan árulják egyszeri kipróbálás után stb. Gyakran majdnem félárban is meg lehet szerezni, bár egy pár ezret én még próbálnék a végösszegből is alkudni.
Lebeszélni nem akarlak a spartanról, mivel konkrét infót nem tudok róla mondani, viszont én inkább nem vettem ilyet.
Remélem valamit tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!