Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Guggolásnál nincsen elég...

Guggolásnál nincsen elég egyensúlyom, a lábam elbírja a súlyt, de mégis meginogok előre vagy hátra. Megoldás?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy itthon edzem, és egy fekpadon, egy kétkezes rúdon, pár egykezes kézi súlyzón, egy scott padon, és egy kombinált gépen nincsen másom itthon, szóval nem tudok olyan helyen guggolni, ahol meg van vezetve a rúd......

2012. máj. 8. 20:32
 1/8 dirtboy ***** válasza:

a megoldás az hogy tanulj meg guggolni kisebb súllyal mert sajnos nem tanultad meg jól a technikát

egyébként nem árt ha erős a felsőtested főleg a derék és a has de mondom tanuld meg a technikát mert nem lesz jó vége ha sza rul csinálod.

2012. máj. 8. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
meg én keretben guggolnék ha van rá lehetőség
2012. máj. 8. 20:35
 3/8 A kérdező kommentje:
1 sőtöl kérdezném hogy esetlegesen tudnál adni linket ahol részletesen leírják hogyan is kell pontosan, ám a felsőtestemmel nincs baj, mert kb fél évet nyomtam csak oda, csak rájöttem hogy lábedzés nélkül hülyeség,meg már kicsit túl is léptem az arányokon, uyganis a vádlim 43-as a karom pedig 44, és szeretném 1 szintre hozni és most elkezdtem egy arnold féle edzéstervet....
2012. máj. 8. 20:47
 4/8 dirtboy ***** válasza:

nézd meg a house of power 5.adását

[link]

nem biztos hogy Arnold edzésterve jó lesz neked.

2012. máj. 8. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:

állj oda falhoz,szemben vele,úgy,hogy a lábujjad hozzáér a fal tövéhez.

és így guggolj le olyan mélyen,ahogy csak tudsz,a kezeidet a lábad között lógasd.

ez kb a helyes testtartás.

2012. máj. 8. 21:55
 6/8 dirtboy ***** válasza:

/a kezeidet a lábad között lógasd./

és akkor mi fogja a rudat hogy ne essen le a csuklyájáról?

2012. máj. 8. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben tennék a sarkam alá valamit, amíg megszokod a helyes testtartást.
2012. máj. 9. 06:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké.. Köszi szépen a válaszokat mindenkinek!!!!
2012. máj. 13. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!