Hogyan tervezzem meg a kaját? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval meg fontoltam, amit mondtatok, és le írok mindent amit edtem, majd összeadom.De az az egyik gáz nincs konyhai mérlegem, és csak tippre tudom mi mennyi.A másik sokszor azt se tudom hogy mit eszek úgy értve ettem 6 fasírtot és meg nem mondom az mibol áll össze, és az nincs külön le írva hogy mi található a fasírtba. :]2012. máj. 2. 17:01
1/4 Zakathol válasza:
Egyszerű a megoldás:
1. szerezz egy konyhai mérleget
vagy
2. egyél normális kaját amiben van fehérje is és tudod, hogy miből mennyi van benne.
A testépítés egy drága és nagy odafigyelést igénylő sport. Áldozni kell rá, hogy a fejlődés meglegyen különben csalódás lesz a vége.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi !Bizony drága foleg ha nehezen fejlodsz.Konyhai mérleg mennyi lehet a legolcsóbb ?
2012. máj. 2. 18:04
3/4 Zakathol válasza:
2-3000 környékén már tuti kapsz grammpontosat szerintem, de nem tudom, hogy hol érdemes. Én nem nagyon használok, mert a rizs 125g-os zacskós, a napi hús adagom meg 500g amit két napra előre csinálok meg kilós kiszerelésű csirkemellből, tehát szemre elfelezem és kész :D Szal nem nagyon méricskélek, mert már hozzászokott a szemem a mennyiségekhez.
4/4 anonim válasza:
Lehet kapni 2-3 ezer forintért digitális mérleget és csak egyszer kell megvenni. Legalábbis pár évet kibír az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!