Hol van jó szabadfogású bírkózás vagy cselgáncs edzés Bp-en?
Figyelt kérdés
Elszeretnék kezdeni birkózni vagy cselgáncsozni de nem tudom hol van jó edzés Budapesten, úgy értem hogy 18 éves vagyok és bokszoltam meg francia bokszoltam egy ideig ,de a dobásokat, földharcot kb: "csak youtub-ról ismerem"
Úgy hogy olyan edzés kéne ahol tanítanak is valamit!
Nem csak az van hogy az edző a versenyzőkkel van elfoglalva én meg 2 órán keresztül melegítek(voltam már ilyen box edzésen) És az árak is fontosak lenének ha tudtok mondani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
(Bocsánat ha van már ilyen kérdés!)
2012. máj. 1. 23:24
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve lehet hogy hülye kérdés de 174cm ,és 65 kiló vagyok mennyit kéne híznom ,hogy meg legyen az ideális súlyom hozzá (már ha kell)
2012. máj. 1. 23:35
2/8 anonim válasza:
Nézz körül a Honvéd judo teremben. Ott van ju jitsu is, abban is tanítanak földharcot, meg dobásokat, csak ott még önvédelem is van...
3/8 anonim válasza:
Pesten van birkózó edzés: Csepel, UTE stb, sok van.
4/8 anonim válasza:
Vasas nagyon jó. Csepel is ott van, UTE, DOROG,...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A Kőbányai Sport Club kezdő birkózó edzéséről tudtok valamit hogy milyen?Vagy a Fradiról?És hogy mennyibe kerülhetnek kb ?És milyen felszerelés kell az elején?
2012. máj. 2. 22:44
6/8 Szoondiii válasza:
birkózáshoz nem kell sok cucc és jól oktatják majdnem mindenhol (ez az elterjedt).
7/8 anonim válasza:
Fradi nagyon jó, de 18 évesen már ott mindenki 5-10 éve birkózik. Olyan helyet kéne találnod, ahol foglalkoznak ilyen "idős" kezdőkkel. Bárdosi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!