Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen fehérjét ajánlotok...

Milyen fehérjét ajánlotok napközbeni kiegészítésre?

Figyelt kérdés

Valamilyen "összetett" fehérjére gondolok, mert az jobb lenne napközbenre mint a tiszta tejsavó, mit ajánlotok?

Tömegnövelés lenne a cél, szóval a szójás proteineket hanyagolnám...

2012. ápr. 29. 20:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszotokat!:)

(Dirtboy: persze, a növényi-állati kevert fehérjéktől jobb a tiszta tejsavó napközbenre, ezzel tisztában vagyok, úgy értettem a kevertet, hogy egy tejfehérjékből álló kevert fehérje lehet jobb mint egy tiszta tejsavó!)

2012. ápr. 29. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:
a kérdező , fa@kalap nem kell foglalkozni vele..
2012. ápr. 30. 05:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egy proteint a "belbecs" és nem elsődlegesen a márka, és doboz csicsa dizájnere miatt kell megvenni. A "belbecs" ha még az áru értékével is nagyon jó arányban van akkor nyerő a játék. Nézd meg milyen alapanyagból áll a protien. Ha a dobozon fel van tüntetve, hogy

- hány %-os,

- tartalmaz-e hozzáadott cukrot, :(

- tartalmaz-e olyan plussz dolgokat, mint hozzáadott BCAA, Glutamin, Ecdyson, stb. már jobb mint a többi.

Ezt követően nézd meg a konkurens dobozokat és azok árát. Osszál-szorozzál!!!

Például:

Stillmass: complex protein (whey, kazein, tojás) 9.100Ft/2kg

De te magad is összedobhatod alapanyagokból:

WPC80 14.400Ft/5kg

WPI90 11.490Ft/2kg

Casein 9.900Ft/2kg

Tajás albumin 6.900Ft/1500g

ezek semleges ízűek, és olyan arányban kevered, (ráadásul így már is tudod miből mit is ettél).

Persze turbózhatod + BCAA-val, + HMB-vel, + ArgininAKG-vel.

2012. ápr. 30. 06:03
 14/14 anonim válasza:
SPERMÁT!
2012. máj. 10. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!