Ha az első vizelettből végzett ovulációs tesztem erősebb, mint a napközbeni, az utalhat babára?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 08:41
1/7 anonim válasza:
Normális, hogy a reggeli erősebb, ez még nem utal semmire. Jóstesztelni úgy érdemes, hogy több reggelen keresztül tesztelsz ovuteszttel, és ha napról napra erősödik a 2. csík, akkor az utalhat babára. De még csak az is csak utalhat, a jóstesztelés nem olyan megbízható, mint a terhességi teszt.
2/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom, h nem olyan megbízható. ;)
Csak azért gondoltam, h ez esetleg jelenthet valamit, mert az LH-t elvileg direkt napközben kell nézni, mert akkor több van a vizeletben. Míg a HCG esetében ez ugye a koncentráció miatt fodítva igaz. Szóval úgy gondolkodtam, hogy ha az LH-tól csíkos az ovuteszt, akkor az napközben erősebb lenne, mint reggel. Ha viszont a HCG-től, akkor napközben gyengébb lesz. Vagy ez tök hülyeség? Persze nem erre alapozok/alapoznék! ;)
2012. ápr. 16. 09:42
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem teljesen úgy van, ahogy gondolod :) Az LH szintet is ugyanúgy kijelzi reggel is, csak a du eredmény a megbízhatóbb. Nem egy ovutesztelős kérdező vagy válaszoló írta, hogy reggel is meg du is tesztel, és olyankor a reggeli is pozitív. Drukkolok Neked, de majd inkább hcg tesztet csinálj 1-2 nap múlva, az ovuteszt nagyon becsapós lehet.
4/7 anonim válasza:
Jóstesztelni úgy tudsz, hogy több napon keresztül csinálsz reggeli első vizeletből lh tesztet. Ha erősödik, akkor nagy az esély, hogy babás vagy.
De ez sokaknál nem jön be. Nekem pl alig látszott a második csík az lh teszten és mégis babás voltam/vagyok. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Csináltam HCG-t, pozitív. :D
2012. ápr. 16. 11:15
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. ápr. 16. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!