A falmászás erősíti a hasat, a mellet, és a hátat?
Figyelt kérdés
Előző falmászós kérdező is én voltam, ott is erre voltam kíváncsi, csak lemaradt. Szóval a falmászás erősíti a hasat, a mellet, és a hátat ill. formálja a feneket?
Mekkora intenzitással teszi ezt heti 3x2óra mászás? Mennyi idő alatt látszik a teljesítmény? De a fő kérdésem az, hogy erősíti-e a hasat, a mellet, és a hátat?
Köszi
És bocsi az értetlenkedésemért
2009. jún. 22. 13:41
1/6 anonim válasza:
Még szép hogy erősíted, bár mellet nem igazán erősíti vizonyt a hátat, vállat tuti! Bár ha kifejezetten az erősítés a célod akkor ptóbálkozz a testépítéssel,
2/6 anonim válasza:
Heti háromszor két óra mászás az nagyon jó, főleg ha mellé kiegészítésképp még kicsit kondizol is, vagy otthon edzegetsz, húzódszkodással-fekvőtámasszal-hasazással. Egyébként igen, a hasat, hátat, feneket-vádlit, és főleg a karod erősíti, ott is inkább az ujjaid. Rendes edzéssel 2-3 hónap alatt már látszik rajtad, hogy csinálod, vékonyabb, izmosabb leszel. Ha viszont erősödni akarsz, a gyúrást nem ajánlom. Az testépítésre való, szép testet csinál, de gyenge leszel tőle. Arra sokkal jobb az aktív sport, mászás, kajakozás. Sok sikert!
3/6 anonim válasza:
A testépítők miót gyengék? Persze gyengébbek mint az erőemelők de az átlag sportolókhoz képest sokkal-sokkal erősebbek!
4/6 anonim válasza:
Szerintem a mászóknak van a legszebb izomzatuk...
5/6 anonim válasza:
Így van, mivel sokkal arányosabb
6/6 anonim válasza:
"A testépítők miót gyengék? Persze gyengébbek mint az erőemelők de az átlag sportolókhoz képest sokkal-sokkal erősebbek!"
Küzdősportolóként mindig is vicc tárgyának tartottam őket...sokkal nehezebb dolgod van egy sportoló ellen, mint egy gyúrós ellen...nem véletlenül számít max kiegészítő sportnak, annak használva még van értelme is, nem csak a látszat tuning... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!