Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a megeröltetöbb uszás...

Melyik a megeröltetöbb uszás vagy falmászás? (melyikbe mozog több izmom, melyik feljeszt rajtam ugyananyi idö allat többet)?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
falmászás
2010. jan. 27. 10:10
 2/4 Teszto ***** válasza:
nehéz kérdés. Ha semmi bajod nicnsen én a falmászást ajánlom.
2010. jan. 27. 10:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, én is ehhez közeledek csak még nem csináltam olyan sokszor csak néhány extrém sport rendezvényen volt és ott probáltam ki, a mászobirodalom a XI. kerben néztem ki a helyet erröl mik a vélemények ?
2010. jan. 27. 11:10
 4/4 anonim válasza:

Én is ez a kettő sport között őrlődtem, hogy melyiket válasszam.

A falmászás megerőltetőbb, hisz ott az egész tested súlyát kell, hogy megtartsd. Addig az úszásnál a közegellenállás miatt nem is nagyon érzed, hogy erőlteted magad. Persze ez így durva kijelentés, de ha nem sportolói szinten végzed az úszást, akkor inkább kellemesnek mondható, mintsem fárasztónak.

Az úszásnál nem kopnak az ízületeid sem, és lapos alakod lesz. A falmászásnál meg elsősorban a karod, a hátad és a lábad erősödik.

Én barátnőmmel elmentem falmászásra és nagyon élveztem! Tuti fogok még menni mert a tanár is rögtön mondta nekem h ez a nekem való sport :D Érdemes kipróbálni!

16L

Nah, mit választottál?

2011. okt. 22. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!