Milyen extrémsportot ajánlotok? Eddig ezeket próbáltam: parasailing, rafting (nagy hajóval és 2személyessel), falmászás, tandemugrás, canyoning.
Bungeejumping nem vonz.
Eddig ami legjobban tetszett az ejtőernyőzés -tandem- és a canyoning.
Búvárkodni is akarok.
Siklóernyő. Meg egyszer ha lesz egy rahedli pénzem akkor a sí+siklóernyő kombót akarom kipróbálni, zseniálisjónak tűnik! Amit még kipróbálnék az a Kite, de ahoz tenger kell. Meg zsé.
Amit már próbáltam:
Nem tudom a snowboard extrémsportnak számít-e nálad, de a Backountry az zsír! Amikor nem sípályán mész le, hanem szűz havon, erős részen.
A downhill is elég frankó, de kell hozzá egy megbízható bringa, volt egy-két ismerősöm, akinek eltört pár testrésze amiatt, hogy eltröt bringa első villája, elszakadt a bowden, defektet kapott, satöbbi.
utánanézek ezeknek, amiket írtál
a sí + síklóernyő jódurva lehet, arról én is láttam videókat
debrecenben lakok, vagyis a nagy puszta közepén. van olyan extrémsport, amit itt tudnék csinálni?
parkour? ezen kívül van ötleted?
ok, megnézem
nálunk még kicsi dombok sincsenek, csak a nagy síkság
bmx : )
gördeszka : )
nem tudom téged az ilyenek mennyire vonzanak de nekem nagyon bejöttek és hosszútávon megéri sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!