Mit erősít a falmászás?
Figyelt kérdés
Boulder falmászás (kötél nélküli, mászóteremben). Arra lennék kíváncsi, hogy mit erősít.Mit erősít?
Köszi
2009. jún. 20. 16:05
1/7 anonim válasza:
szinte minden izomnak dolgoznia kell ha jól csinálod
2/7 anonim válasza:
Igne,mindent. Ez akkor jó ha pl szálkás izmokat szeretnél, mert elég alaposan égeti a zsírt!
3/7 A kérdező kommentje:
Hasat, mellet és hátat is erősít? Formálja a feneket?
Köszi az eddigi válaszokat
2009. jún. 21. 22:33
4/7 anonim válasza:
LEgfőképp az alkart és a bicepszet, utána a hát és azt hiszem a lábat is picit. A fenékről fingom sincs :D
5/7 anonim válasza:
ahova én járok, ott a csajoknak elég kerek seggük szokott lenni ;) ezért IS szeretek járni...
6/7 anonim válasza:
Hát én 5 éve mászok és igen sztem is mindent megmozgat!Alkart és a vállakat leginkább!Utánna hát bicepsz és a has ha plafonban vagy áthalyláson mászol!
7/7 anonim válasza:
hát én tegnap másztam és igencsak izomlázam van többek között a fenekemben is. és igen. tanán az egyetlen végtag részem ami nem fáj az a vádlim. talán azt nem dolgoztatja meg annyira a mászás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!