Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Önvédelemre milyen harcművésze...

Önvédelemre milyen harcművészetet ajánlotok?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 25. 20:24
1 2 3 4
 21/36 Pledkafi ***** válasza:
kempo, kraw maga, hapkido...ezek elég jók
2012. ápr. 29. 10:08
 22/36 anonim válasza:
17%
Lehet kicsit off leszek.:D De miért akarsz önvédelmet tanulni? Azzal, hogy támadásra készülsz fel, csak bevonzod azt az életedbe. Nem kell nyomatni most az idióta hozzászólásokat, hogy csak hülyeségeket írok, ez így van és kész.:D
2012. ápr. 29. 12:39
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Íjaj, megjött egy ezo- s gyökérXD Húzz innen vissza a gyakorikérdések diliházába, és hagyd ezt azokra akik értenek hozzá...
2012. ápr. 29. 12:50
 24/36 balkalolka ***** válasza:
54%
Karambit. Ha késsel támadnak rád jogod van késsel védekezni, akár kettővel is. Ha az életedre tör valaki ÉS NEM TUDSZ ELFUTNI akkor vedd el az életét. Halott ember ugyanis nem hazudozik ellened a bíróságon.
2012. ápr. 30. 09:50
 25/36 tlboroka válasza:

Karate, arra 2 évig jártam is. Egész egyszerű megtanulni...

Capoeira (úgy ejtsd ki, kapuéjra) arra fél évig jártam. Ez egy brazil harcművészet, de annyira erős, hogy már csak táncra szabad használni.

2012. máj. 1. 08:18
 26/36 GyulaT válasza:
100%

Ja persze a futás , gázpisztoly, hatékony lehet de van amikor, nincs lehetőség rá.

A klasszikus harcművészeteket szerintem sokáig kell gyakorolni, hogy hatékony lehess és sok bennük a felesleges hókuszpókusz. Ami célzottan önvédelmi és gyorsan el lehet sajátítani , az a krav-maga és a defendó én a defendót ajánlom mert nincs túl bonyolítva és akár 6 hónap alatt használható szintre jutsz azon belül is a modern defendót, az az eredeti irányzat, tapasztalatból beszélek.

Tehát keress rá:Defendó vagy Modern Defendó.

2012. máj. 1. 08:33
 27/36 anonim válasza:
Én az Ingram M11 (9mm) ajánlom, kis helyen is elfér és hangtompító is szerelhető rá. Ha kocsival vagy, akkor meg a klasszikus AK-47-t ajánlom, kihajtható válltámasszal.
2012. máj. 1. 18:33
 28/36 anonim ***** válasza:
Persze AK47 XDDD
2012. máj. 1. 20:46
 29/36 Sly007 válasza:
Énis a win tsunt ajánlanám. Bár jó oktató kell hozzá. Nekem volt, bár még nem volt rá szükségem. de full kezdőként odamentünk, és első órákon nem formagyakorlatokat mutogattak, hanem ilyen alap önvédelmi cuccokat. Később is mindíg visszatéretk ilyen dolgok. Viszont a srác aki oktatott, az is azt emelte ki, hogy először is próbálj kitérni, elfutni. Ha nincs más csak akkor hősködj, aztis ésszel.
2012. máj. 1. 21:15
 30/36 anonim válasza:

Öregem,de sok jó választ kaptál!

De tutira mondom,nem hazudok,mire valamelyik "harcművészetet" elsajátítod,lejár az életed ,megörekszel ,és teljes félelemben fogsz élni ,hogy elég jó vagy e már az ellenféllelszemben ,mivel őt nem ismered.

Tuti megoldás .ne járj olyan helyekre ahol bunyó lehet!

Vgy mégjobb az ha imádkozol és kéred Istent ,hogy segítsen a bajaidban.

Na majd egy szép napon belátod te is mijen hülye voltál ,fiatalon,de ezst nem muszáj,a lényeg ,:ne bánsd a másikat ha lehet,de ha nem tudod kikerülni a bunyót ,üss az orrára ,etől bekönyezik és nem látja merre futsz el.

2012. máj. 2. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!