A kempo nekem is tetszik,köszi az ötletet.Te melyik városban laksz?Én kecskeméten,de a közelben nem találtam.
A többi a válaszólónak is köszi.Ha kempo edzést nem találok akkor azt hiszem kung fu mellet döntök.
2012. ápr. 26. 22:08
12/36 anonim válasza:
A kempo versenyre való, nem önvédelemre.
2012. ápr. 26. 22:16
13/36 anonim válasza:
Kempo szerintem sem önvédelemre való, de egyébként ha jól tudom a Homokbányai kollégiumban oktatják főiskolásoknak...szerintem ott érdemes érdeklődni.
2012. ápr. 27. 15:14
14/36 anonim válasza:
Sziasztok,
Nos az önvédelem: egyrészt szellemi felkészültséget jelent elsősorban. Hiába vagy fizikálisan jó erőben, ha a tudatot leblokkol. Sokféle stílus van kung-fu-n belül, karatén belül is. Szerintem, ha nem akarsz formagyakorlatokat csinálni, akkor itt egy lehetőség, ami a tényleges utcai támadásokra és különféle helyzetekre készít fel: nyisd meg a defendo pont hu oldalt. Nagyon hatékony és nincsenek "felesleges" gyakorlatok, csak tényleges önvédelem, mentális és fizikális felkészítés és alkalmazás.
2012. ápr. 28. 07:01
15/36 anonim válasza:
Krav maga, mindenképpen. Direkt erre a célra fejlesztették ki. DE: én is azt javaslom, mint itt a legtöbben - lefújni, elfutni. Aztán az első rendőrőrsön feljelenteni az illetőt. Gondolj csak az Indiana Jones híres jelenetére, mikor a rá támadó harcművészt egyszerűen lelőtte. :)
2012. ápr. 28. 07:30
16/36 anonim válasza:
Én egy 24 cm hosszú kalapácsot tartok a táskámban. (a 25cm-es már fegyvernek számít, és baj lehet belőle a bíróságon)
A paprika spray cserben hagyhat, elég ha elfelejted elfordítania fejét, hirtelen nem találod, vagy szembeszél fúj.
A kalapácsot csuklóból lendíted, és bárhová ér, garantált eredmény. akár halálos is.
2012. ápr. 28. 11:49
17/36 anonim válasza:
Aztán pedig garantált a börtön, gratulálok.
2012. ápr. 28. 11:50
18/36 Valzer válasza:
Szerintem ne lépj ki az utcára,ha mentálisan ilyen csenevész vagy.Kaját meg rendelhetsz telefonon is!
2012. ápr. 28. 17:14
19/36 anonim válasza:
Komolyan kérdezte...Miért kell élcelődni rajta? Az utólsónak: nagyon kicsi az önbecsülésed. Deni-papi
2012. ápr. 29. 09:33
20/36 Szami5 válasza:
Kraftmaga. Hihetetlenül hatékony, és szigorúan önvédelemre használható. keress rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!