2-3000-ból milyen creatint lehet venni vagy valami bedurrantót?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 17:35
2/7 A kérdező kommentje:
Kössz. Ebben nem tudod hány adag van ?
2012. ápr. 16. 18:08
3/7 dirtboy válasza:
kreatint kúra ként kell szedni és testsúlytól függően adagolni.
ez most olyan mintha szteroidról beszélnék de nyugi ez nem szteroid és hatása sem közelíti meg a koxot.
írd le a test súlyod.
kreatinra csak akkor érdemes költeni ha már a kaja rendben van,ha nincs rendben a kaja nincs elég tápanyag az izomnak akkor inkább arra fordíts ezt az összeget és ne kreatint vegyél.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Használtam már kreatint csak anno nem jól.74 kiló vagyok, egyébként ha 100 % -on van minden és úgy szedem, mennyi jöhet rám? Ugye itt is sok vizet kell inni hozzá.
2012. ápr. 16. 18:38
5/7 dirtboy válasza:
igen sokat kell.
normál estben is kellene 20tskg/1liter víz.
monohidráthoz pedig 1g/1deci víz kell és úgy kell meg inni.
hogy menyi megy fel azt nem tudom,ember függő és ugyebár kúra hosszától is függ.
kb.3kilóra számíthatsz,persze nem 3kiló tiszta izom csak kb 3kilóval nőhet majd meg a testsúlyod szerintem,még egyszer mondom szerintem de ez majd úgy is ki derül.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem most jut eszembe hogy szénhidráttal kell be venni. :D Nagy baj ha nem mindig azzal fogom?
2012. ápr. 16. 22:09
7/7 dirtboy válasza:
ha nem ch-val iszod akkor utána egyél majd ch tartalmú kaját és nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!