MIlyen tömegnövelőt, Creatint stbt. Javasoltok gyuráshoz, és ezekből mennyit, hogyan, mikor kell bevenni?
Figyelt kérdés
(Tehát melyek azok az alapvető táplálék kiegészítők amiket használjak? Ne soroljatok fel nekem 1 rakás vitamint meg ilyenek, kb 3-4 ilyet várok mint amit a kérdésben is írtam pl. protein, kreatin ezeket tudom h kell, de milyet, nem tudom melyik milyen minőség és minden mást sem. Hozzáértők válaszát várom!)2010. dec. 9. 20:40
2/5 anonim válasza:
Én biotech whey nitrot szoktam, mellé bioteches kreation mono, melle 1 g c vitamin, bérescsepp és vitabolic, most vizsgaidőszakban pedig még power force t szoktam, hogy ne aludjak be!
Edzés után 2 kanál protein, reggel 1, ha sietek...
Kreatint 25 gramm töltéskor/ nap 1 hétig, utána 10 gramm
A vitamin igenis fontos, ugyanúgy, mint a rendes étrend és csak utána kratin, mert kaja nélkül nem fog losz rt sem érni!
3/5 anonim válasza:
Scitec termékek jók. Ha most kezded akkor volumes 35 fehérjét igyál, tömegnövelő. Meg valami kreatint. Az adagolás rajta van a csomagoláson. Fehérjét napi 2-3x edzés előtt és után. Az adag a testsúlyodtól is függ. Kreatinból egy hétig napi 3-4 adag, hogy feltöltődj, aztán 1 hónapig napi 1, aztán 1 hét szünet és kezded előröl.
4/5 anonim válasza:
az 1 hét szünetet és az edzés előtti fehérjét nem igazán értem :)
5/5 anonim válasza:
Én ezt javaslom : HÚS. Táőolj sokat, azt megnövexik a tömeged. Ha meg nem tetszik, még mindíg lefogyhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!