MHN Protein Fusion Complex vagy Power Protein, melyik a jobb minőségű? Az előbbiben a növényi részt borsófehérje teszi ki, míg a PP-nél szója.
állítólag jobb a borsó mint a szója viszont nem tudni az arányát.szinte biztos hogy tele van szójával és csak kevéske tejsavó van benne viszont a power proteinben nem annyira kevés.38 vagy 48% a a fehérje tartalmának elvileg tejsavó.
én maradok a ppnél ha kevertet kell vennem.
Honnan sikerült megtudnod a százalékos arányát?
Amúgy a Protein Fusion leírásában közlik hogy 80%-a borsó.
38 vagy 48% a a fehérje tartalmának elvileg tejsavó???????
Én is kíváncsi lennék ezt az adatot hol találtad a dobozon? Ez már csak azért is igen furcsa, mert az egyre drágább whey, és kazein alapanyagú proteinek ára drágább és drágább. Ennek kikerülésére jönnek az újabb és újabb csoda vegyesek amikben a jóval olcsóbb szóját, borsót, meg búzát teszik bele igen nagy %-os arányban.
/Én is kíváncsi lennék ezt az adatot hol találtad a dobozon?/
nem írtam hogy a dobozon volt.
állítólag egy táblázatban látták ha jól emlékszem clint írta meg itt a gyakorin.
attól hogy a dobozon nincs arány feltüntetve még a gyárból ki szivároghat pár infó mert ott biztos tudják hogy mit gyártanak.
én a borsóra szavazok, van benne BCAA és glutamin! is, annyira nem is kis mennyiségben, és sztem a PP-ben sincs több tajsavó 20%-nál, ráadásul a borsó fehérje talán jobban hasznosul mint a szója.
Vizsont az ízéről rosszat írnak nagyon, persze a PP se vmi finom de elvileg a borsó még rosszabb:D bár ez sztem sokadlagos szempont, főleg ha olcsón meg akarod úszni.
Egyébként én is ki szeretném próbálni ezt a borsót, cask a közelben nem kapni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!