Freerun-osok, tudtok nekem segiteni?
Szia!
A hátraszaltó gyakorlásához kell lehetőleg 2ember.2 oldalról megfogják a kezed rohadt magasra felugrasz,a tetején behúzod a lábad,hátrab@szod a fejed és megpróbálsz hátrafordulni, ők majd segítenek benne.H ez már megy jól akkor már csak az egyikük fogja a kezed, ha ezis megy akkor már csak álljon melletted és ha kell forgasson a hátadnál.Az előreszaltóhoz pedig lehetőleg először valami magasabb helyről, vagy matracnál.amikor felugrasz húzd összemagad és amikor látod a talajt nyújtsd ki a hátad.Ehez nem kell sok segítsék.Egyébként ha Budapesten élsz akkor menj ki a Margitszigetre a romokhoz ott van egy ilyen kavicsos rész az eléggé tompít...meg ott szoktak lenni pk-sok meg 3runosok kérd meg őket biztos segítenek....én így tanultam meg szaltózni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!