Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Freerun-osok, tudtok nekem...

Powerpocok kérdése:

Freerun-osok, tudtok nekem segiteni?

Figyelt kérdés
Na, február 8adika óta nagy rajongoja lettem a parkournak és a freerunnak. kong,theif,monkey..minden megy, csak az előre és a hátra szaltóval van bajom. az elöreszaltót homokban gyakoroltam, és gugolva érkezdtem lábra. multkor mikor csináltam nagyon elcsesztem, és tegnap még homokba se mertem. Könyörgöm, ha valaki tud, segitsen rajtam, mert aki freerunnolni akar, neki az előre-hátra szaltó a minimum, ami pont nemmegy..előre is köszönöm :)

2012. ápr. 8. 17:46
 1/2 anonim válasza:

Szia!

A hátraszaltó gyakorlásához kell lehetőleg 2ember.2 oldalról megfogják a kezed rohadt magasra felugrasz,a tetején behúzod a lábad,hátrab@szod a fejed és megpróbálsz hátrafordulni, ők majd segítenek benne.H ez már megy jól akkor már csak az egyikük fogja a kezed, ha ezis megy akkor már csak álljon melletted és ha kell forgasson a hátadnál.Az előreszaltóhoz pedig lehetőleg először valami magasabb helyről, vagy matracnál.amikor felugrasz húzd összemagad és amikor látod a talajt nyújtsd ki a hátad.Ehez nem kell sok segítsék.Egyébként ha Budapesten élsz akkor menj ki a Margitszigetre a romokhoz ott van egy ilyen kavicsos rész az eléggé tompít...meg ott szoktak lenni pk-sok meg 3runosok kérd meg őket biztos segítenek....én így tanultam meg szaltózni!

Sok sikert!

2012. ápr. 9. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Ok.Kösz :D
2012. ápr. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!