Powerpocok kérdése:
Freerun és Parkour - Segitetek?
Figyelt kérdés
Helló!! Már egy éve nagy rajongoja vagyok a freerun-nak és a parkour-nak. Csak probálom a szaltókat csinálni...és sosem sikerül.. Nekem nagyon fontos lenne..eléggé gyurtam, gyakoroltam, és nemmegy. Ha van itt valamijen 3runner vagy Pk-ros, kérem szépen irjon nekem egy tanácsot, hogy hogy kell mind ezeket csinálni és hogy lehet belőlem jo parkour-os2012. febr. 16. 19:38
1/3 anonim válasza:
nos, ha szaltóval van a gond azt ajánlom járj szertornára ott megtanitanak rendesen szaltózni és az sem baj ha más szereken is tanulsz mert nagyon sok izmot mozgatnak ami a pk-hoz is jól jön. Csak ugy magadtól nem valószinü hogy meg tudsz tanulni szaltózni, de ne is probálgasd akárhol mert egy rossz esés és annyi volt. Hajrá!:D
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. febr. 16. 23:57
3/3 anonim válasza:
Először döntsd el, hogy parkourozni akarsz vagy freerunolni mert nem ugyanaz... Például a pk-hoz nem is kell tudnod szaltózni a pk lényege, hogy gyorsan eljuss A-B-be a 3run pedig utcai akrobatika. A szaltót meg szerintem nem lehet megtanítani egyrészt mindenki máshogy csinálja másrészt magadnak kell rájönnöd a technikájára. Próbáld először dobbantóról szivacsra vagy trambulinon, utána egy magasabb dologról például ugródombról (pontos nevét nem tudom) szivacsra ugrani. Ha már úgy érzed, hogy menni fog akkor próbáld ezt: http://www.youtube.com/watch?v=KWDQIc24pGc&feature=player_em.. . Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!