Hol lehet információt (dátum, helyszin, nevezés) szerezni a parkour vagy freerun versenyekről-eseményekről?
A parkour Franciaország kivételével tiltott sport. Úgyhogy hivatalosan sosem fogják bejelenteni, hogy hol lesz verseny... :( Kár, mert a legkirályabb sport a világon :)
22/L
Főleg fórumokról, valamint csapatok hivatalos weboldalairól, FaceBook-lapjairól, YouTube- csatornáiról. A csapatok alatt a hivatalos Free Running csapatokat értem, például:
Ide szoktak kiírogatni dolgokat az elkövetkezendő versenyekről, "túrákról", különböző eseményekről.
A nevezéssel kapcsolatban nem tudok használható információt nyújtani, még nem neveztem soha, ilyenekre és nem is fogok szerintem.
De annyi biztos, hogy ha egy neves csapatban vagy akkor szinte "kötelező", hogy részt vegyél az ilyen versenyeken, mivel például a Red Bull Art of Motion résztvevői is (ha jól tudom) egytől-egyig híres csapatok tagjai, valamint egyébként is híres traceur-ök, tehát ez igazából a hírnévről és a pénzről szól, szerintem, mintsem a tudásról.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!