Jimy Joker kérdése:
Üdv! Hyper Mass 5000 Creatine Monohydrate-tal?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja kezdtem el edzeni, eddig nem szedtem semmit de most el akarom kezdeni.Jó ez az összeállítás vagy esetleg kell még hozzá valami? Vagy valakinek van jobb párosítása is ?2012. ápr. 2. 18:36
1/8 anonim válasza:
Van jobb párosítás. Először is egy kiszámolt és betartott tömegnövelő étrend. Edzés utánra tejsavó protein (pl. vpx syngex) és dextróz (vagy vitargo).
2/8 dirtboy válasza:
2 hónap után még nincs szükség kreatinra mert ilyenkor még egyébként is gyorsan fejlődsz.
étrended remélem van és nem a tápkiegtől várod majd a csodát.
jobb párosítás az edzés utáni időszakra a tejsavó és vitargo.
pl. vpx syngex és aminostar vitargo pure
jóféle vitaminod legyen
3/8 A kérdező kommentje:
Az étkezés sztem rendben van napi 3x főtt étel plusz tojás minden nap, zöldség és gyümölcs.
2012. ápr. 2. 18:54
4/8 dirtboy válasza:
szóval akkor nincs.
a tojás remélem nem nyers.
5/8 anonim válasza:
Kevés lesz, ki kell számolni, hogy 2-2,5g*testtömeg kg legyen a fehérje és 5-6g*testtömeg kg a ch.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem a tojás nem nyers....
2012. ápr. 2. 18:59
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor tudtok ajánlani valami féle étrendet amiben megvan az a mennyiségű fehérje és ch..
2012. ápr. 2. 19:01
8/8 anonim válasza:
Itt vannak mintaétrendek, válassz a testsúlyodnak megfelelőt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!