Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Verekedést szeretnék jól...

TomThunderbolt kérdése:

Verekedést szeretnék jól tudni, de mit tanuljak?

Figyelt kérdés
Nem kifejezetten verekedni akarok ,csak netán ha arra kényszerülök ,tudok türelmes lenni ha kell ,szálkás vagyok erős és gyors. De szeretném valahogyan kihasználni az adottságaimat és szeretnék tudni egy két trükköt amivel megvédem magamat akár mások(pl,: családom vagy bármelyik nőt!). Már csak az a kérdés hogy mit tanuljak? Mi az amire érdemes időt szánni és sokat tanulok vele?
2012. márc. 9. 19:26
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Ha szálkás, magas vagy, nem pedig alacsonyabb, vállas, akkor kevésbé a birkózós (pl Judo) dolgokat nézd, inkább rugdosós (taekwondo), ütögetős (karate) dolgokat javasolják. De a legjobb ha több dolgot próbálsz ki, valamint a komoly gyakorlás meghozza az eredményét, akármiről legyen szó, a legjobb mesterektől se ragad az emberre semmi néhány év kemény edzés nélkül.
2012. márc. 9. 19:44
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
Vegyél egy gázpisztolyt, a legjobb verekedők is elsírják magukat tőle :D
2012. márc. 9. 19:58
 3/21 anonim válasza:
a karate vagy a box jó lehet neked. A karatéban használod a lábad is egy box meccsen nem :) de a leírtak alapján mindkettő jó neked.
2012. márc. 9. 20:13
 4/21 A kérdező kommentje:
Magas vagyok nem olyan vékony korom hoz képest erős (F/15)
2012. márc. 9. 22:55
 5/21 anonim ***** válasza:
Sztem próbáld ki a wing chun kung fut.
2012. márc. 10. 18:12
 6/21 anonim ***** válasza:
Én valami box alapú sportot javasolnék: box, thai box vagy savate.
2012. márc. 10. 21:27
 7/21 A kérdező kommentje:
2012. márc. 10. 21:44
 8/21 anonim válasza:
Én már szinte mindent kipróbáltam és azt tapasztaltam, hogy a legrövidebb idő alatt a legtöbbet a thai-box-ból lehet kihozni. Ha verekedni akarsz, akkor én is boksz- típusút tudok ajánlani, ha meg másra is kell, akkor azt tanácsolom, hogy olvass utána és válaszd ki a legszimpatikusabbat neked. Nem kell elkapkodni. Választhatsz többet is és egyszerre jársz. Én a ninjutsu-t és az aikido-t egyszerre csináltam és rengeteget fejlődtem viszonylag rövid idő alatt.
2012. márc. 10. 21:55
 9/21 ShaD válasza:
Hát én a kick-boxot javaslom. ott jó ha szálkás vagy és gyors. Mivel arra kell hogy megvédd magad nem fogsz gondolom versenyre járni, ha csak meg nem tetszik. Az utcán senki nem fog arra számítani hogy megrúgod csak arra hogy megütöd, vagy MMA-zz(én azt csinálom),arra ugyanúgy nem számít senki hogy leviszed a földre és ott ütöd szét, vagy elég egy határozott csípődobás és ott is marad az illető :D
2012. márc. 11. 12:51
 10/21 anonim ***** válasza:

Amit az előző mondott az egy hatalmas baromság.

A kick-box egy szar.

Az MMA meg nem alkalmas önvédelemre. há most ha kése van az illetőnek nem fogsz bemenni kettős fedezékbe, meg nem fogod elkapni a derekánál, mert meglékeli a hátad.

Én nekem WTF taekwondo- t javasolnék.

hogy miért? megtanulod kihasználni a lába adotságait, ami ha magas vagy hatalmas előny.

Nézd csak meg őt: http://www.youtube.com/watch?v=fgRb1kCTJxU

2012. márc. 11. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!