Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen harcművészetek vannak...

Milyen harcművészetek vannak amit érdemes is önvédelemre választani?

Figyelt kérdés

2012. márc. 2. 22:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
felteszem a kérdező nem a tatamin akar boldogulni hanem pl a buszon ha kötekszik pár cigó
2012. márc. 4. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:

HA már boxnál tartunk ott legalább megtanítanak ütni. Egy krav magást akit meg jóformán semmire nem tanítják meg (különben nem kéne hozzá alap) úgy kiüt, ha fegyvertelen a kravos, hogy pislogni se tud.

Egy normális harcművészetben meg nincsenek szabályok, rengeteg harci szimulációt begyakoroltat, de nyilván az összes támadási lehetőségre nem készíthet fel, gy sokkal inkább jól összeszedett harci alapelveket tanít meg, amit bármilyen helyzetből alkalmazható, ha komolyan vette az egészet a tanuló és nem csak lébecolt.

2012. márc. 5. 08:47
 13/14 anonim ***** válasza:

tudom pont ezért írtam én is h nem árt előtte alapnak valami(mmint krav előtt)

bizonyára igazad van rengeteg harcművészetben nem vagyok jártas, de én a krav magáról csak azt mondom amit látok edzésen és 1.5 év alatt egész sok mindent tanul az ember szal biztosan mondhatom h elég életszerűen gyakorlunk védekezéseket több variációban:)

2012. márc. 5. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:

harci szimuláció nálunk is van..felvesszük a kesztyűt fogvédőt akinek van még egyéb védőfelszereléseket és 2 perces menetekben megy a harc, kb lehet bármit

vagy van ugyanez földharcban..néha meg előfördul h csak láb vagy csak kéztechnikák vagy nem lehet védekezni csak támadni tehát van bunyó dögivel

2012. márc. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!