Tolódzkodás helyett az is jó ha guggolóálványra ráteszek egy 2kezes rudat és azon tolom ki magam?
Figyelt kérdés
Itthon edzem és ezt találtam ki mert még 2-3 hét mire legyártjuk tolódkodót és a másik módszerrel nem túl jó csinálni. (Arra gondolok mikor egy székre rakod a lábad és úgy tolod ki magad valamin. )2012. febr. 29. 19:29
1/5 anonim válasza:
Ha biztonságosnak érzed, akkor jó, de két szék között is király.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Ahoz a 185 centim egy kicsit sok :D Azért köszi a választ.
2012. febr. 29. 19:32
3/5 anonim válasza:
Én 184 vagyok de simán tolom 2 szék között.
4/5 A kérdező kommentje:
:)) Kipróbáltam és meglepően jó így.. bár mi házi guggoló álványt csináltunk tehát teljesen stabil így, max azzal lehet baj, hogy ha gyorsabban csinálod akkor kicsit elforoghat a rúd de így remekül lehet koncentrálni. :)
2012. febr. 29. 21:13
5/5 anonim válasza:
Erre gondoltam én is, hogy elforoghat. A székkel is vigyázni kell, az sem valami stabil.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!