Otthoni tolódzkodás?
Figyelt kérdés
Hogyan oldottátok meg az otthoni tolódzkodást? (erre az edzésre gondolok: [link] )
Nem akarok kiadni 50ezret, hogy vegyek egy ilyen tolodzkodot. Érdekel, hogy milyen otthoni megoldásokat találtatok ki rá?
2012. febr. 9. 20:53
1/9 dirtboy válasza:
50 ezret?
veszel pár méter zárt szelvényt meg két csövet aztán méretre vágod és össze hegeszted,egy kis festék is mehet rá aztán már van ilyened és nem is került sok pénzbe.
2/9 anonim válasza:
Hát 50 ezret nem is ér meg, 10 ezerből lehet ilyet csinálni. Kell egy embert keresni, aki ért ehhez a dologhoz, kell venni hozzá fémanyagot, és hegesztetni ilyet. max. 10 ezerből kijön...50 ezer, na ugyan már...
3/9 anonim válasza:
Nálunk pl a konyhapult pont szerencsésen van kialakítva és a két oldalt között akkora hely van hogy pont simán lehet tolódzkodni. De amúgy 2 székkel is simán megoldható
4/9 anonim válasza:
Két szék között én is toltam, mondjuk nem volt annyira stabil:)
5/9 anonim válasza:
Épp az a jó benne, még több izmodat igénybe veszi, mert arra is törekedned kell hogy a szék ne boruljon veled együtt :)
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2012. febr. 9. 22:02
8/9 anonim válasza:
vegyél egy pár fekvőtámaszbakot (kb 2-3 ezer forint) és akkor már bármely két egymagasságú tárgynál fogsz tudni szabályosan tolódzkodni.
Én pl az íróasztalom és az egyik fiókos szekrényemre rakom a bakokat, remek a fogás és már lehet is nyomni...:-D
üdv:-D
9/9 anonim válasza:
Ez is jó cucc, csak nálunk nem lehet kapni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!