Veszélyes lehet-e a bungee jumping nagy fokú tériszony esetén?
Figyelt kérdés
Gondolok itt extrém félelemre, mely szívmegállást, túl magas vérnyomástól agyvérzést, szörnyethalást okoz. Az lenne az ideális, ha jól sejteném, hogy így van. Válaszként írom le később, miért.2012. febr. 22. 22:13
11/13 A kérdező kommentje:
igen, félelemszembenézés. Amúgy nem balesetre gondoltam, mint egyik jó megoldás. Tehát nem ejtőernyő kinyitási probléma, vagy gumikötélelszakadás. Hanem hogy mentálisan hogyan bírom. Közben valószínű, hogy sokkal többet kibírnék, és inkább beparázok. Lehet, hogy még azt is rosszul érzem, az ejtőernyőzés gondolata kevésbé riasztott eddig, ming a bungee.
2012. febr. 27. 09:23
12/13 anonim válasza:
én egyiket se próbáltam, de ejtőernyőzés sokkal jobban izgat, a bungee tleg kicsit ijesztőbbnak tűnik így külső szemmel.
de ernyőzésnél mien jó lehet olyan magasból ugrani, a táj is szép, zuhansz is, meg tovább is tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!