Veszélyes lehet-e a bungee jumping nagy fokú tériszony esetén?
"szörnyethalást" :DD
Szerintem eleve aki tériszonyos, azt 6 lóval sem lehetne felvontatni, h leugorjon.
Na, most már érdekel a "miért". :)
Szerintem, akit rá lehet venni arra, hogy megtegye, azaz leugorjon, az biztosan nem fog bele halni.
Csak túl gramatizálja a dolgot, ha ilyeneket mond:D
Ha ugrani akarsz akkor menj, és ne hisztizz!
Akinek viszont nagy fokú tériszonya van, annak meg sem foedúlna a fejében, hogy le kéne ugrania, és tuti, hogy hamarabb nyírna ki bárkit, mint hogy leugorjon.
Szerintem.
És mi volt az előző gyáva módszer?
Csak mondom, h nem is biztos, hogy belehalnál, sőt, egy lebénulás (még baleset előfordulásánál is) sokkal valószínűbb. Az meg gáz, mert akkor felügyelet alá kerülnél - ápolásod által, még depisebb lennél és még csak szabadon ki sem nyírhatod magad (a módszert magadnak választván).
sztem inkább ejtőernyőzést válaszd, sztem a te megoldásodra az egy jobb alternatíva:) csak azzal az a baj h nem ugorhatszu egyedül ha nincs meg a tanfolyamod.
de ott legalább elég sanszos h meghalsz ha nem sikerül az ugrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!