Mit szóltok a kevert fehérjékhez?
Sziasztok! Tudom hogy a tejsavó fehérje jobban hasznosul, viszont napi 230g fehérjét kell bevinnem, szóval viszonylag sok a kiegészítés (nem több mint a fele) viszont ezt nem tudom fedezni tejsavóval az anyagiak miatt, nagy tragédia hogy ha hobbi szinten kevert fehérjét fogyasztok?
Amit majd most löknek ki, Biotech-es Power Pro-t néztem ki.
Esetleg annyit tudnék csinálni hogy csak edzés után innék tejsavót szénhidráttal, összes többi időszakba kevert. Mit szóltok hozzá?
Ez egy teljesen jó megoldás, sokan így csinálják.
Ha edzés utánra tudsz venni tejsavót úgy még jobb, de nem tragédia, ha Power Pro megy akkor is.
Köszönöm a válaszod!! Ez biztató!
Azért gondoltam a Power Pro-ra, mert akik már "tesztelték" mondták hogy semmi baj nincs az ízével, oldhatóságával...
Persze majd ha az anyagiak a későbbiekben úgy engedik, akkor veszek tejsavót, de jelenleg elég szűk a pénztárcám,a fehérje szükségletem meg nem tudom tiszta tejsavóval fedezni...
te pedig előző jobb vagy mint Kormány Misi :D
Amugy igen rendszeres fogyasztásról van szó, nem árt a jó íz...
Ne haragudj, de ezt elég nehéz elhinni, hogy a protein változtatása miatt gyengül valaki, pláne szteroid kúra közben. Még azok sem szoktak gyengülni, akik össze-vissza esznek. Én is próbáltam már kevertet is, de semmi edzésre kiható negatív hatása nem volt, csak szar volt az íze.
Senki nem írta, hogy nem rosszabb a kevert, én is azt írtam, hogy jobb a tejsavó, most is azt eszem, de nem annyival rosszabb a kevert, hogy legyengülsz tőle.
A szteroid kúra közbeni gyengeség egész más okból eredhet, de mível a hormonszintje tul van pörgetve ezért tökmindegy milyen fehérjetipust visz be beépíti...
Amúgy némely kevert kifejezetten JOBB mint a tejsavó (pl myofusion).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!