Mit szóltok Marco Simoncelli balesetéhez, illetve halálához?
Durva baleset, de mit lehetne szólni?
Mindenki aki motorra/F1-es autóba, repülőre, lóra, akármire /akármibe ül, tudja, hogy benne van a pakliban.
Nem csodálkozok.Szerintem is be kéne tiltani a MotoGP-t
Mert végül is a Formula-1-ben meg a több autóssportban nincsenek annyira életveszélyben a pilóták,de a motorban....
Olvasom az NSO-t, meglátom azt az egyik sikkben,hogy Simoncell...gondoltam,hogy megnyert egy futamot,de látom,hogy kiírják,hogy nem tudták megmenteni az életét...
Na errő ennyit.
Ezzel az erővel be lehetne tiltani bármilyen sportot.Az autó és motorversenyzőkre hősként kell tekinteni.Ha bár manapság nem is annyira jellemző ez.De gondoljatok csak bele,hogy hány,de hány nagyszerű fiatalember halt meg azért,hogy mi most biztonságosan autózhassunk és motorozhassunk a közutakon.Az összes biztonsági felszerelés a versenypályáról kerül ki a közúti közlekedésbe.Mi talán nem fogjuk soha megtapasztalni az újdonságokat,de a gyerekeink és unokáink legalább annyit köszönhetnek majd a mai versenyzőknek,mint mi a 60-as és 70-es évek úttörőinek.
Sajnos a haláleset benne van a pakliban.Minden versenyző tisztában van vele,hogy bármelyik kanyarban meghalhat.De nekik ez az életük,bármit feladnának a versenyzésért.Legalább abban halnak meg,amit igazán szeretnek csinálni.
én így búcsźok tőled Marco
Elég durva baleset volt és sajnos elkerülni sem lehetett.. sajnálom nagyon de ez van az élet megy tovább és ezentúl erősebben rákapnak majd a fejlesztésre,hogy mégbiztosnságosabb és nagyobb tűréshatűrú gumit tudjanak készíteni. Esélytelen volt, hogy elkerüljék az ütközést olyan sebességnél maximum annyit tudtak volna tenni, hogy megpróbál balra húzódni Rossy ha már látja, hogy elkerülhetetlen az ütközés, hogy ne a fejére mennyen rá dehát ez nem sikerült és elég nehéz lett volna úgy reagálni..
Betiltatni szerintem nem kéne akkor a bicikliversenyzést is meg mindent ami 2keréken megy? mi értelme minden versenyző számít rá, hogy xy versenyen meghalhat megbénulhat eleshet, világbajnok létére utolsó lehet vagy éppen gyenge versenyzőként első. Semmi értelme nem lenne betiltani akkor a közutakon kezdenének el versenyezni és az mégtöbb katasztrófába torkollna..x|
inkább örüljünk mert aki nem tud elkezdeni versenypályán versenyezni és közúton teszi ezt meg pár ismerősével az egy nagy barom és ha nem lennének ezek a versenyek akkor lenne helyettük utcai és innentől már remélem mindenkinek minden világos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!