A zöld és a narancssárga Jumbo-ban ugyanazok a szénhidrátok vannak?
majdnem ugyanazok,viszont az arány az biztos más
menyi ch hiányzik,és mennyi a testsúlyod?
92kg vagyok, 530g ch-t viszek be naponta, fehérjém van külön, ezért az a jobb nekem ha minél kevesebb fehérje van a tömegnövelőbe.
Zabot szoktam keverni napi 3* fehérjébe, de alig bírom már ezt enni meg inni, ezért gondoltam valami más megoldásra.
(Emellé eszem a rizst, húsokat stb, kiszámolva persze mindent, de a gyomrom se nagyon tolerálja ezt a sok kaját, illetve nekem is nehezemre esik ennyit enni, persze ha nincs más megoldás akkor maradok ennél, csak ha van valami jobb ötlet, akkor...)
a zab és a rizs a legjobb ch forrás,ha nem akarsz zabot enni akkor nem ismerek olyan tömegnövelőt ami jó lenne,mindegyik gyors és elnyújtott ch-s tömegnövelő tartalmaz zabot,a ződ jumbo pláne,a narancs meg zablisztet.
a két legjobb ch forrásból az egyiket akarod kivenni,amit már csak cukrokkal tudsz pótolni.
ez nem valami jó ötlet szerintem.
ott vannak az MRP-k amik komplett étkezés helyettesítők de azokban is van zab.
szerintem maradj a zabnál,vagy csökkentsd a zabot és emeld a rizst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!