3 éve járok kondi terembe szeretnék tovább lépni! Hogyan?
Figyelt kérdés
eleinte még nagyon jó volt a fejélődés, mostmár egyre lassabb az étrendem tökéletes, most éppen tömegelek van is rajtam felesleg. Elkezdtem gondolkozni a szeroidokon, tovább szeretnék lépni! Valaki akinek van tapasztalata és ért hozzá kérem írjon hogy mi lenne a jó választás, és hogyan...2012. jan. 20. 23:18
1/7 dirtboy válasza:
3év alatt még nem érted el a határodat,variáld az edzésterved lehet hogy az étrended is lehet javítani és akkor majd fogsz fejlődni.
3év ebben a sportban igen csekély idő,tudsz még simán fejlődni csak akarni kell.
2/7 anonim válasza:
Természetes, hogy belassul egy idő után, én azon gondolkodnék el, hogy elegendő-e a kaja, amit beviszek. Tehát ahogy nő a testúlyod, egyenes arányossággal több kaját is viszel be? (bár feltételezem igen)
Szteroidokhoz nem érdemes nyúlni, számos mellékhatása van, iszonyú könnyű kifogni valami hamisítványt, másrészről felvizesít, abbahagyod, ott vagy, mint ahol elkezdted. Én szerintem csinálnék egy kreatinkúrát feltöltéssel, igaz, hogy kissé vizesít, de minimálisan. érdemes megpróbálni...
3/7 anonim válasza:
+ tápanyag kell ami lerakódik és pihentetéssel is nő az izom nem amikor terheled.
4/7 A kérdező kommentje:
2 kreatin kúrán túl vagyok már, és igen arányosan többet eszek de a felesleg az ami igazán látható... :S nagyon hízékony vagyok
2012. jan. 21. 00:23
5/7 anonim válasza:
biztos vagyok benne, hogy nem tökéletes a kajád
6/7 anonim válasza:
Ha sok a felesleg, akkor szálkásíts.
7/7 anonim válasza:
mert a keratin az mit csinálna konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!