Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 85 kg vagyok. Gáz lemenni a...

85 kg vagyok. Gáz lemenni a kondi terembe?

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam,de már kezdeni akarok valamit a súlyommal.Akik jártok edzeni,mit szólnátok ha egy 85 kg-os lány besétálna? Nem ciki elmenni?Attól félek hogy kinéznek azért amilyen vagyok.De nagyon szeretnék lefogyni.
2011. dec. 4. 01:10
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Senki sem kigyúrva ment először kondiba. Miért lenne ciki. Sokkal cikibb ha valaki csak sír, hogy miért veri bottal isten.
2011. dec. 4. 01:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A konditerembe sok duci lány (és fiú) jár, ha ezt kitartóan teszik, akkor majd úgy néznek ki, akik előtt most szégyelled magad.

Senki nem fog kinézni.

2011. dec. 4. 01:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Normális konditeremben senki nem néz ki senkit. Ide mindenki azért jár, mert még nem elégedett a testével.

Másrészt, ha kitartóan edzel, és látszik majd a változás, akkor tisztelni fognak. Nem mindenki képes rá. Kívánom, hogy neked legyen ennyi akaraterőd.

2011. dec. 4. 01:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerinted érdekel valakit, hogy ott vagy? Magasról tesz rád mindenki, nem azért vannak ott, hogy várják az első dagadékot és kiröhöghessék.
2011. dec. 4. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
ajjj hagyjuk már észre sem vonnak venni max rád néznek és tovább csinálják a gyakorlatot semmi baj azzal h tenni akarsz h ne úgy néz ki mint ahogy most talán még meg is jegyzik legalább tesz érte vmit h ne így nézzen ki am meg sok duci lány ill pasi jár kondiba
2011. dec. 4. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, egyáltalán nem ciki. A konditerembe mindenki egy céllal jár; szeretne jól kinézni. Másrészről ott mindenki el van saját magával foglalva, vagy az edzőtársával, senki nem foglalkozik más kinézetével.

Amikor én elkezdtem járni, iszonyú túlsúlyos voltam férdi létemre, féltem hogy majd összesúgnak a hátam mögött. Nos, nem így lett. Ha látták hogy egy gyakorlatot rosszul csinálok, odajöttek, segítettek, mutattak beállításokat a gépeken is. Szóval semmi gond, hajrá! ;)

2011. dec. 4. 16:34
 7/7 anonim válasza:
Körberöhögnek. Inkább ne menj. Ne kockáztasd a lelki világod.
2011. dec. 27. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!