85 kg vagyok. Gáz lemenni a kondi terembe?
A konditerembe sok duci lány (és fiú) jár, ha ezt kitartóan teszik, akkor majd úgy néznek ki, akik előtt most szégyelled magad.
Senki nem fog kinézni.
Normális konditeremben senki nem néz ki senkit. Ide mindenki azért jár, mert még nem elégedett a testével.
Másrészt, ha kitartóan edzel, és látszik majd a változás, akkor tisztelni fognak. Nem mindenki képes rá. Kívánom, hogy neked legyen ennyi akaraterőd.
Ne aggódj, egyáltalán nem ciki. A konditerembe mindenki egy céllal jár; szeretne jól kinézni. Másrészről ott mindenki el van saját magával foglalva, vagy az edzőtársával, senki nem foglalkozik más kinézetével.
Amikor én elkezdtem járni, iszonyú túlsúlyos voltam férdi létemre, féltem hogy majd összesúgnak a hátam mögött. Nos, nem így lett. Ha látták hogy egy gyakorlatot rosszul csinálok, odajöttek, segítettek, mutattak beállításokat a gépeken is. Szóval semmi gond, hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!