Nálam magasabb ellenfél ellen, aki thai boxban jártas, milyen technikát alkalmazzak?
Na, még mindig nem írtad le, hogy milyen küzdősport/harcművészet múltad van? Vagy csak a szád ekkora? Bár, szerintem te csak egy kis hülyegyerek vagy, aki két hónapja MMA-zik, vagy thai boxol, és azt hiszed, hogy már nagyon kemény vagy. Ha tényleg értenél a témához, akkor nem ilyen stílusban beszélnél, és normális választ adnál.
Apropó, miért is hülye a kérdés?
Válaszolnál végre a kérdésemre? Carbon és én is kétszer is feltettünk neked ugyanazt a kérdést: Milyen stílust űzöl, mennyi ideje? Ne kerülgesd a témát, és ne fikázz másokat, hanem válaszolj a kérdésre, amit feltettek neked! Vagy ha nincs semmi bunyós múltad, akkor kussolj, és ne szólogass be másoknak!
Apropó, még egyszer kérdem: Miért hülye a kérdés?
És akk milyen KS/HM múltad van?Miben vagy tapasztalt?Mit értél már el?Vagy legalább 1 normális választ kicsikarnál magadból,ha már ezeket (mint látszik) úgysem vagy hajlanó megválaszolni.
Bár a helyedben lehet énse válaszolnék meglehetősen ciki lenne.
Válaszolok én hejetted:semmilyen-semmiben-semmit-nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!