Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nálam magasabb ellenfél...

Nálam magasabb ellenfél ellen, aki thai boxban jártas, milyen technikát alkalmazzak?

Figyelt kérdés
Nagyjából 20-25 centivel magasabb, 2 méter feletti, vékonyabb, enyhén izmos. Én lassú vagyok, enyhén túlsúlyos. Milyen taktikával tudnám legyőzni az ellenfelet?
2011. dec. 29. 19:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

LOL, észmegáll a sok szakértő tanácson...

Persze, fektesd 2vállra, aztán ugráljál a melkasán páros lábbal... idióták...

2011. dec. 30. 20:12
 12/26 anonim ***** válasza:
Miért te írtál valami hasznos választ a fikázáson kívül?
2011. dec. 30. 22:05
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem ezt írtam te szerencsétlen.Énis harcoltam már MMA-ban,úgy,h a földharctudásom 0.És győztem.A 2 kezemmel a 2 felkarját a padlóhoz szorítittam,bal térdemmel a hasára támaszokdtam és vagy 4-et 5-öt beletérdeltem a mellkasába.Nem kapott levegőt és föladta.
2011. dec. 31. 02:04
 14/26 anonim ***** válasza:
jaja, persze, az ellenfél meg ráadásul a Chuck Norris volt...
2011. dec. 31. 04:03
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem.....Mr Norris-al soha nem húznék újta.

De azért kiváncsi vok,h te mit tudsz.Fogadni mernék,h 1 nagyarcú kis 16 éves pöch vagy,akinek nincs jobb dolga,h itt ossza az észt,mivel ahoz hülye,h a harctudását fejlessze,és valszeg magányos is,nincsenek barátai az ilyen nagypofájú megjegyzések,és a cinizmus kellemetlen társulása a szörnyen gyenge humorérzékkel.

2011. dec. 31. 18:06
 16/26 anonim ***** válasza:

Én nagyarcú? ki is hencegett itt az ememá "győzelmével?

süt a kóklerség a hozzászólásaidból, haver...

2011. dec. 31. 18:42
 17/26 anonim ***** válasza:

Az,h győztem nem nagyképüség,hanem tény,és bizonyíték arra,h nem írtam hülyeséget.Nem vagyok nagyképű,nézd meg bármelyik válaszom bármelyik kérdésre.De te túl nagynak képzeled magad az idétlen csak norrisos dumáddal.És nem vagyok a haverod.

És ha már amlgyis itt vagy és osztod az észt,a kérdező kérdésére válaszolnál???Van esetleg jobb ötleted???Írj vmi olyat,amibe nem tok belekötni,és pls írd le h milyen stílust űzöl (már ha egyátlalán űzöl valamit,de a pofád alapján nem valószíbű),kiváncsi vok,h mitől lettél ilyen nagyarcú.

2012. jan. 1. 21:46
 18/26 anonim ***** válasza:

18:42-es válaszoló, te egy igazi gyökér vagy. Ha már ennyire penge vagy a témában, akkor találj ki valami jobb megoldást!

Amúgy nem értem mi bajod van, mint Carbon, mint én teljesen korrekt válaszokat adtunk. Amúgy tényleg, milyen stílust űzöl, hány éve, és milyen harci tapasztalataid vannak? Mert a fikázásaidon kívül mást nem lehet olvasni.

2012. jan. 1. 22:04
 19/26 anonim ***** válasza:
2011-12-29 20:54 voltam.
2012. jan. 1. 22:06
 20/26 anonim ***** válasza:

Hülye kérdésre nem lehet értelmes választ adni. Ez egy hülye kérdés. És ennek következményeként a válaszod is hülye, amit írtál.

Ezért nem írok választ, mert nem lehet értelmesen válaszolni.Érted? Értelmeset nem tudok, hülyeséget meg nem akarok leírni. Azt meghagyóm a kóklereknek.

2012. jan. 1. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!